• Overschrijven

  • Besluit je dat je voor een andere club wilt gaan spelen dan heb je eerst een overschrijving nodig.

    Overschrijvingen gaan tegenwoordig digitaal. Om je over te laten schrijven meld je je bij jouw nieuwe vereniging. Daar word je in Sportlink ingeschreven als lid en dan wordt het overschrijvingsverzoek digitaal in werking gezet. Wordt de aanvraag goedgekeurd, dan ga je op 1 juli 2017 automatisch van de ene naar de andere vereniging. Deze vereniging krijgt per email een bevestigingsbericht die tegelijk dient als tijdelijke spelerspas. Als het systeem de overschrijving blokkeert, geeft het aan welke redenen er zijn de aanmelding (nog) niet door te voeren. Ook dan volgt er een email aan de betrokken verenigingen. Voor de bepalingen en regelgeving omtrent de overschrijvingen verwijzen wij naar de website van de K.N.V.B. (www.knvb.nl).

    Lid worden bij VFC via het digitale inschrijfformulier op de website. Mocht je je liever niet via de website in willen schrijven, dan dien je contact op te nemen met de ledenadministratie van VFC om je in te schrijven.

    Voor spelers die van een andere vereniging komen is het wel zaak eerst contact gehad te hebben met de coördinator van de categorie waarin je gaat spelen. Dit om teleurstellingen te voorkomen omdat er bijvoorbeeld in de beoogde categorie geen plek is.