• 2e jaars B-spelers graag jullie aandacht

  8 feb 2019
 • Zoals bekend geacht mag worden dienen alle 2e jaars B-spelers hun spelregelbewijs te halen. Een aantal spelers heeft dit bewijs keurig behaald. Helaas heeft een kleine groep spelers, 16 in totaal, dit bewijs nog niet gehaald.

  We willen deze kleine groep erop wijzen dat het wel belangrijk is dat het spelregelbewijs echt gehaald moet worden. Tot 1 maart 2019 hebben jullie de kans om te beginnen met het behalen van het bewijs. Mocht op 1 juni 2019 blijken dat je als 2e jaars B-speler het spelersbewijs niet hebt behaald dan dien je er rekening mee te houden dat je niet ingedeeld zult worden in een elftal voor het seizoen 2019 - 2020.

  Als er een goede reden is waarom je het bewijs niet hebt behaald op 1 juni 2019 kun je een e-mail sturen naar jeugdcoordinator@vfcvlaardingen.nl.

  Als je een hele goede reden hebt om niet te starten voor 1 maart 2019 willen we dit ook heel graag weten en kun je naar hetzelfde e-mail adres een berichtje sturen. We gaan er vanuit dat iedereen die geen berichtje stuurt voor 1 maart 2019 ook zal starten met het behalen van het vereiste bewijs.

  De leden zijn zelf verantwoordelijk voor het behalen van het bewijs aldus de KNVB.

  Heel veel succes gewenst en misschien is het een leuk idee als jullie elkaar motiveren om het bewijs te halen.