• Bezoek Excelsior Rotterdam - Jong FC Utrecht met korting!

  1 aug 2019
 • Op zaterdag 10 augustus start Excelsior Rotterdam het seizoen met een thuiswedstrijd tegen Jong FC Utrecht. De aftrap is om 19:45 uur, maar vanaf 16:00 uur kun je al terecht op het Fanplein voor allerlei leuke activiteiten.

  De activiteiten beginnen om 16:00 uur op parkeerterrein P1 en het Fanplein achter de Robin van Persie tribune. Op P1 (naast het supportershome) staan verschillende attracties, waar kinderen kunnen spelen, zoals een opblaaskussen en een pannakooi. Op het Fanplein kun je terecht voor een spelletje tafelvoetbal en de jongste fans kunnen daar op de foto met onze mascotte Woutje Stein.

  Tickets voor dit duel kosten voor kinderen (t/m 16 jaar) €5 en voor volwassenen €10.
  Deze tickets bieden dus niet alleen toegang tot de wedstrijd, maar je kan direct ’s middags ook deelnemen aan de verschillende activiteiten rondom ons stadion.

  Komen jullie ook vakantie bij ons vieren?
  Bestel je tickets via de volgende link, en hopelijk mogen wij jullie dan op 10 augustus begroeten bij Excelsior Rotterdam - Jong FC Utrecht!

  Het bijwonen van de wedstrijd Excelsior Rotterdam - Jong FC Utrecht, en de activiteiten voorafgaand aan het duel, is voor de leden van VFC mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van VFC’.

  Wilt u ook sponsor worden van VFC, de jeugd steunen en hen leuke activiteiten bieden? Bekijk de website van de ‘Vrienden van VFC’ voor de mogelijkheden, of neem contact met ons op via: sponsoring@vfcvlaardingen.nl