• Afmelden

  Wij hopen natuurlijk dat spelers zich zo min mogelijk afmelden voor wedstrijden. Toch kan het een keer gebeuren dat er andere belangrijke afspraken zijn waardoor aanwezig zijn niet haalbaar is. Dat willen we graag z.s.m. weten!

  Hoe meld ik me af?
  Als een speler niet in staat is om op zaterdag te voetballen met zijn of haar team, moet hij/zij worden afgemeld bij zijn eigen leider (telefonisch of via app). Doe dit in ieder geval voor vrijdagavond 18.00 uur. De leider zal dit op vrijdagavond doorgeven aan de afmeldpersoon (uitsluitend tussen 18.00 uur en 19.00 uur). 

  Is de speler zaterdagochtend ziek geworden? Meldt dit dan zo vroeg mogelijk bij de leider van het team. Op deze manier is er nog tijd om naar een mogelijke oplossing te zoeken. Bij genoeg spelers zal er niet aangevuld worden met extra reservespelers.

  Is het niet kunnen spelen al ruimer van te voren bekend (bv. door vakantie of ziekte)? Geef dit dan ook door aan de eigen leider/trainer.

  Niet afmelden = niet fijn
  Zonder afmelden niet naar een wedstrijd komen kan natuurlijk niet. Het eigen team wordt daar de dupe van.
  Stelregel is dat spelers die zonder geldige reden niet komen opdagen de eerstvolgende wedstrijd een halve wedstrijd reserve kunnen komen te staan. Tenzij de reden van afwezigheid acceptabel is.

   

rfwbs-slide