• B-selectie VFC bereidt zich voor op 2e helft competitie

  6 jan 2019
 • De 'bijna-mannen' van de JO17 selectie zijn dit weekend bezig met een zeer serieus trainingskamp. De eerste helft van de competitie verliep niet geheel volgens de planning en verwachting waardoor de staf wel moest ingrijpen. Straftrainingen, donderspeeches, huil-sessies en retraitekampen in een klooster zijn overwogen maar volgens de deskundige staf zou dit niet leiden tot betere resultaten.

  Nee, gewoon een weekend op pad, nader tot elkaar komen en voeren van goede gesprekken en dat alles onder het genot van een groot glas cola en een roze koek. De plaatselijk bowlingbaan werd bezocht en lange wandelingen door de bossen van het pittoreske plaatsje Mol, sterken de jeugdige VFC'ers en zullen er voor gaan zorgen dat het toch al hechte team nu ook punten zal gaan verzamelen.

  Aan de uitstraling van het team is gewerkt zoals te zien is op de elftalfoto. Het drie-delige pak ontbreekt maar de stropdassen zorgen voor een uitstraling die al voor aanvang van de toekomstige wedstrijden voor een 1-0 voorsprong zullen zorgen.

  Er circuleert nu al een filmpje waarop de 'bijna-mannen' uit volle borst het VFC-lied zingen dus ook voor de toekomst hoeft de club niet te vrezen dat het cultuurgoed van de oudste club van Vlaardingen verloren zal gaan.

  Goed bezig mannen!

  Op onderstaande foto staat de JO17-selectie met het begeleidende team. Zoals u kunt zien geven de spelers met de stropdassen het goede voorbeeld.

  B-selectie VFC bereidt zich voor op 2e helft competitie 1