• BBQ na afscheidswedstrijd aanvoerder Tan Nguyen bij VFC

  18 mei 2018
 • BBQ na afscheidswedstrijd aanvoerder Tan Nguyen bij VFC

  Tan is zes jaar geleden naar VFC gekomen en is vanaf zijn eerste wedstrijd een vaste waarde voor het 1ste elftal. Daarbij heeft hij bijgedragen aan de historische promotie naar de 2e klasse d.m.v. de nacompetitie onder Eric Teunisse en was hij 2 jaar later in het kampioensteam van Danny Mulder wederom van onschatbare waarde voor het vlaggenschip van de club. In de jaren erna is het team een stabiele 2e klasse gebleken waarin Tan de laatste 2 jaar aanvoerder was onder leiding van Raymond de Romph. Wij herkennen Tan aan zijn inzet, uitmuntende techniek en motor op het middenveld die zowel verdedigend als in de eindfase beslissend is

  In de jaren die Tan bij deze vriendenclub heeft gespeeld, heeft hij zich ontpopt tot grote lieveling van het publiek. Daarbij is hij als vriend, teamgenoot en aanvoerder een voorbeeld gebleken van hoe prestatie, plezier en ambitie samenkomen in het veld. Wij hopen dat u zondag 27 mei in grote getalen naar de wedstrijd VFC 1– Xerxes DZB 1 komt om Tan te bedanken voor zijn inzet en passie die hij in zijn spel heeft gelegd.
  Na afloop van de wedstrijd bent u van harte welkom om te blijven hangen en te genieten van een heerlijke BBQ die verzorgd wordt door onze trouwe sponsor Van Heijst. Meldt u voor deze BBQ vóór 23 mei aan door te betalen via de onderstaande link:

  https://bit.ly/2IqNlVP

  Na uw betaling kunt u op zondag 27 mei bij de spelersraad een muntje ontvangen waarna u uw vlees kunt ophalen. Naast het vlees wordt er ook salade en stokbrood aangeboden voor de BBQ gangers. Het is helaas niet mogelijk om op de dag zelf zonder aanmelding van de BBQ te genieten. De kosten van de BBQ, salade en stokbrood zijn slechts €10,-.

  Met een vriendelijke groet namens de spelersraad,

  Remco, Colin, Paul, Tim en Mark.