• Bepaal zelf wanneer je een uittoernooi speelt...

  2 dec 2019
 • Toernooien zijn voor verenigingen belangrijk. Niet alleen om een sportieve dag te hebben samen met andere clubs maar ook leveren de toernooien een aanzienlijke bijdrage aan de financiële inkomsten van een club. Met deze inkomsten worden verschillende activiteiten  in het seizoen bekostigd.

  De laatste jaren hadden we voor alle teams verschillende uit – en thuistoernooien die door de Toernooicommissie worden geregeld. We zien de laatste jaren een aantal ontwikkelingen:

  • Spelers melden zich op laatste moment af, waardoor een team zich soms zelfs moet terugtrekken en dat levert veel extra geregel op voor een club
  • We zien dat teams zelf toernooien regelen en dit niet laten weten
  • We zien dat teams zelf spelers regelt zonder dat VFC daarvan op de hoogte is

  Om tegemoet te komen aan de veranderende wensen van de teams, pakken we het voor de uittoernooien dit seizoen anders aan.

  Alle jeugdteams mogen zelf bepalen of ze een uittoernooi spelen of niet. Daarbij kunnen ze ook aangeven in welke periode ze dit willen doen. Op basis van die wensen zal de Toernooicommissie een passend toernooi uitzoeken en het team daarvoor inschrijven.

  Als team mag je ook zelf actief een toernooi zoeken. Je mag het toernooi naar wens aandragen bij de Toernooicommissie en zij laten je dan weten of dit akkoord is.

  Alle teams kunnen hun wensen voor 16 DECEMBER – per mail - doorgeven aan de Toernooicommissie: toernooien@vfcvlaardingen.nl. Graag ook de wensen doorgeven aan de coördinator van je geleding.

  Laten we er weer een mooi toernooi-seizoen van maken, bij VFC en bij de andere clubs in de regio!

  Uitgebreide toernooi informatie op: https://www.vfcvlaardingen.nl/toernooien/