• VLAARDINGEN - BeSolar en de Vrienden van VFC hebben de handtekeningen gezet onder een driejarige samenwerking. Daarmee prijkt de zonnepanelen specialist tot medio 2025 op de rug van het wedstrijdshirt. Daarnaast zal BeSolar duidelijk zichtbaar zijn op het VFC complex.

  BeSolar onderscheidt zich op de zonnepanelenmarkt door de jarenlange ervaring en het aanbieden van hoogwaardige topmerken tegen een eerlijke prijs. De ambitieuze en veelzijdige zonnepanelenonderneming zet zijn groeistrategie door middel van dit partnership extra kracht bij. BeSolar wil met hun marktbenadering de traditionele zonnepanelenmarkt een nieuwe impuls geven door nog meer aandacht voor de klant centraal te stellen.

  ‘BeSolar is een onderneming die qua kernwaarden goed past bij VFC’, aldus de Vrienden van VFC. ‘Het partnership met BeSolar is, zeker gezien het sportieve karakter, de aandacht voor haar klanten en de kwaliteit waar BeSolar voor staat, een uitstekende match. Het spreekt ons aan dat het een uniek bedrijf is in zijn soort met bovendien een actieve rol in de markt, zoals in ons achterland. Uit het feit dat we een samenwerking van drie jaar aangaan, spreekt van beide kanten veel vertrouwen. We kijken uit naar een plezierig, sportief, maar vooral groen en duurzaam partnership.’

  Duurzaam en resultaatgericht ondernemen

  De ontwikkelingen met betrekking tot zonnepanelen en omvormers gaan razendsnel. Daarnaast zijn er flinke kwaliteitsverschillen. Inmiddels heeft BeSolar hiermee jarenlange ervaring opgedaan. Daarom weet BeSolar uit ervaring wat werkt. BeSolar werkt daarom met een aantal geselecteerde topmerken. Deze bieden uit ervaring de beste prijs/kwaliteit verhouding. BeSolar maakt gebruik van o.a. AEG, SolarEdge en Enphase.

  Waarom BeSolar?

  • Eerlijk advies
  • BTW teruggaaf service (gratis)
  • Beste Kwaliteit en service
  • Beste garanties tot 30 jaar
  • Eigen ervaren installatie-teams!
  • Breed assortiment
  • Eigen winkels/showrooms
  • Aangesloten bij garantiefonds SGZE

  BeSolar heeft winkels in Schiedam, Maasland, Naaldwijk, Pijnacker en Berkel en Rodenrijs. Daarnaast openen er binnenkort diverse nieuwe winkels in o.a. Hellevoetsluis, Zoetermeer en Nootdorp.

  BeSolar nieuwe rugsponsor VFC (za)

  Dichtstbijzijnde winkel:
  BeSolar Store Schiedam
  Hof van Spaland 49
  3121 CA Schiedam
  010 6005010
  schiedam@besolarstore.com
  www.besolar.nl

  BeSolar nieuwe rugsponsor VFC (za) 1
  Foto: BeSolar duidelijk zichtbaar aan beide zijde van het hoofdveld.

  BeSolar nieuwe rugsponsor VFC (za) 3

rfwbs-slide