• Beste leden en vrienden van VFC.

  Er is dit jaar veel anders gegaan maar gelukkig kunnen wij dankzij de medewerking van onze VFC Vriend Aad’s Broodjescorner dit jaar weer de lekkerste oliebollen en appelbeignets aanbieden.

  Met deze eindejaarsactie krijgt VFC toch weer een financieel steuntje in de rug, nu er al maanden geen kantine inkomsten zijn.

  Als u toch van plan bent om deze jaarwisseling oliebollen en appelbeignets op tafel te zetten, bestel deze dan via onze actie. De oliebollen en appelbeignets komen van onze Vriend van VFC Aad’s Broodjescorner of ook bekend als Bakkerij Klootwijk aan de Van Hogerndorplaan. Bakkerij Klootwijk bakte enkele jaren geleden de beste Oliebollen en is sindsdien in de top van de AD Oliebollen verkiezing te vinden.

  Wij bieden de oliebollen en appelbeignets aan per 1, 5 of 10 stuks, dus ook de kleinere gezinnen of alleenstaanden hoeven niet al te grote hoeveelheden af te nemen. Dus probeer eens zo’n lekkere oliebol of appelbeignet!

  De prijzen zijn:

  Oliebollen
  Per stuk € 1,00
  5 voor € 5,00
  10 voor € 10,00

  Appelbeignets
  Per stuk € 1,85
  5 voor € 9,25
  10 voor € 18,50

  Bestellingen kunnen tot 20 december alleen worden gedaan via email jeugdscheidsrechters@vfcvlaardingen.nl of vul onderstaand bestelformulier in.

  Let op! U kunt geen formulieren afgeven bij VFC en ook niet in de brievenbus stoppen.

  VFC is immers gesloten.

  Ook als u met uw bedrijf samen met uw personeel het oude jaar wilt uitluiden met een oliebollen en/of appelbeignets, bestel deze dan via ons.

  Afhalen kan alleen op 31 december tussen 10.00-17.30 uur in het wedstrijdsecretariaat.
  Dit kan tegen contante betaling of met PIN.

  We zien uw bestelling graag tegemoet. Alvast bedankt voor uw steun en geniet ervan!

  VFC Vlaardingen
  Jeugdcommissie

 • Aanmeldformulier

rfwbs-slide