• Bestuursinfo...

 • Niks fijner om deze bestuursinfo te beginnen met goed nieuws. Rob Vermeer (trainer O17-5) wordt de opvolger van Kevin Eijer als secretaris van onze club. Kevin bedankt voor het blijven vervullen van de secretaristaken gedurende de vacature. En vooral voor de uitmuntende wijze waarop jij deze taak vele jaren invulde. En Rob heten we een warm welkom in het bestuur van VFC.
  Gelijktijdig zijn we bijzonder blij dat VFC voor het eerste zondagteam een jonge talentvolle trainer heeft kunnen contracteren: Joren Tromp. Op de site zal hij zich ongetwijfeld nog presenteren. Over presenteren gesproken. Arjen Schreudering heeft een mooi filmpje gemaakt ter bevordering van het werven van vrijwilligers. Bekijk het nog eens en laat het niet bij kijken. Meld je aan. Doe mee!
  Zoals jullie hebben gezien is er een scooterplein gecreƫerd zodat de hulpdiensten probleemloos indien nodig het veld op kunnen. Een enkeling heeft meer tijd nodig om het te snappen. Een groot kruis op de weg betekent vrijwel altijd dat daar geen voertuigen morgen staan. En dus ook bij ons. Wel fijn te melden dat de meesten van jullie goed meewerken.
  Voor de agenda hebben we ook nog twee data om alvast in te schrijven:
  2 juli 2022 de finaledag van het Vlaardings Kampioenschap bij VFC. Nog altijd een van de hoogtepunten voor velen. De organisatie hiervan vraagt veel handen om alles goed in banen te leiden. Wij zijn inmiddels met de voorbereidingen begonnen en zullen zeker een beroep op jullie doen om deze dag tot een groot succes te maken.
  Eindelijk gaat het toch gebeuren. Onze traditionele speldjesavond hebben we al tweemaal moeten uitstellen. Maar het gaat nu echt gebeuren. Noteer met hoofdletters maar in de agenda:Ā Speldjesavond voor alle jubilarissen op vrijdag 14 oktober 2022!
  Het bestuur
rfwbs-slide