• Trainer VFC JO17-1 en zijn partner komen om bij explosie

  9 jul 2019
 • Geachte VFC’ers,

  Afgelopen zaterdag berichtten wij dat er een explosie is geweest in een woning van een VFC lid waarbij slachtoffers waren te betreuren. Het onderzoek naar de identiteit van de slachtoffers heeft geruime tijd in beslag genomen door de enorme heftigheid van het ongeval.

  Het was niet aan VFC om bekend te maken dat wat al gevreesd werd maar nu ook de waarheid is. Trainer Zacharias Monteiro en zijn partner  Alexandra Lodder zijn bij het ongeval om het leven gekomen. Een drama dat zijn weerga niet kent. Zacharias en Alexandra laten twee jonge kinderen na en onze gedachten gaan met name uit naar hen maar ook naar de overige familieleden en vrienden.

  Een niet te bevatten verlies.

  Gisteravond is er een bijeenkomst geweest bij VFC waar veel VFC'ers steun bij elkaar konden vinden.

  Zoals wij afgelopen zaterdag al hebben aangegeven kunnen we ons voorstellen dat dit verschrikkelijke nieuws vragen en emoties oproept bij leden van VFC. Nogmaals vragen wij de ouders en begeleiders om hier aandacht voor te hebben. Als u of uw kind behoefte heeft aan emotionele ondersteuning, kunt u hiervoor 24 uur per dag contact opnemen met specialisten van het Centrum voor Dienstverlening. Het Centrum voor Dienstverlening is bereikbaar op telefoonnummer 088-357 10 10. U vraagt dan naar de CVD Crisisdienst.

  Het is niet te bevatten hoe het is om je ouders kwijt te raken maar door de enorme explosie zijn zij ook al hun bezittingen kwijt geraakt. Er is een initiatief genomen om voor de kinderen geld in te zamelen zodat zij weer persoonlijke spullen kunnen kopen. Op deze site kunt u hen steunen.

  Namens VFC,

  Bill Savonije,

  Voorzitter