• Bestuursmededeling ontploffing Vlaardingen

  6 jul 2019
 • Geachte VFC’ers,

  Gisteren is Vlaardingen opgeschrikt door een verschrikkelijk bericht. Er is een explosie geweest in een woning in Vlaardingen met dodelijke slachtoffers tot gevolg. Het betreft de woning van een VFC-lid.

  De politie is bezig met het onderzoek, er is ten tijde van dit schrijven nog geen zekerheid over de identiteit van de slachtoffers. Dit is de reden waarom we terughoudend zijn met het verstrekken van informatie.

  Onze zorg gaat uit naar de betrokkenen binnen VFC.

  Wij kunnen ons voorstellen dat dit verdrietige nieuws vragen en emoties oproept bij leden van VFC. Wij vragen de ouders en begeleiders om hier aandacht voor te hebben. Als u of uw kind behoefte heeft aan emotionele ondersteuning, kunt u hiervoor 24 uur per dag contact opnemen met specialisten van het Centrum voor Dienstverlening. Het Centrum voor Dienstverlening is bereikbaar op telefoonnummer 088-357 10 10. U vraagt dan naar de CVD Crisisdienst.

  Wij begrijpen dat u, net als wij, naar aanleiding van dit bericht nog vragen kunt hebben. Helaas hebben wij op dit moment niet meer informatie.

  Mocht u of uw kind behoefte hebben aan hulp of ondersteuning vanuit VFC dan kunt u contact opnemen met een van de bestuursleden.

  Maandag a.s. is er van 19.30 tot 21.00 uur gelegenheid om bij VFC langs te komen voor een samenzijn.

  Namens VFC,

  Bill Savonije,

  Voorzitter