• Commissielid sectie Teams

  • Ook hier willen we graag meerdere personen werven, want de verantwoordelijkheden binnen deze sectie zijn flink.

    Buiten de jaarlijkse taken als teamindeling en trainingsschema is het wekelijks bemannen van de afmeldgroep op vrijdagavond en het vastleggen van de beoordelingen in het speler volgsysteem vanuit het kwaliteits- en performanceprogramma (K&P) onderdeel van deze sectie. Hoe de exacte invulling van het volgsysteem gaat worden is op dit moment nog onbekend en mogelijk kan er, op basis van kennis en ervaring, ook een beoordelende rol zijn vanuit een minder voetbalgekleurde invalshoek.

    Het K&P heeft als doel VFC in het geheel op een hoger plan te krijgen qua opleiding van spelers. Alle jeugdleden willen we graag laten spelen op zijn/haar niveau, zonder alleen rekening te houden met alleen de voetbalkwaliteiten. Plezier blijft voorop staan, maar we willen alle jeugdleden de best mogelijke opleiding bieden om hun dromen na te jagen.

    Heb jij gevoel voor planning, maar ook kijk op voetbal in een brede zin (techniek, tactisch inzicht, doorzettingsvermogen, etc.) en wil je meewerken aan onze plannen, meld je aan bij jeugdzaken@vfcvlaardingen.nl

rfwbs-slide