• Zaterdag 21 januari wordt onze wedstrijdbal gesponsord door Dames en heren kapsalon Arachne en Gleistein Ropes. VFC wil Dames en heren kapsalon Arachne en Gleistein Ropes bedanken voor de steun!

  Dames en heren kapsalon Arachne:
  Deze gezellige kapsalon is gevestigd in Vlaardingen Ambacht en heeft 2 koopavonden tot 20:00 uur.

  Wat kan je bij Arachne verwachten?
  Altijd op de hoogte van de laatste trends. Ze geven gratis 15 minuten advies passend bij de behandeling. Je haren worden behandeld met de beste producten voor herstel en schadebeperking tijdens kleuren. Ook zijn ze gespecialiseerd in haar- en hoofdhuidproblemen.

  Wil je afspreken?
  Dat kan op de site of via de app op je eigen telefoon.

  Meer info: www.kapsalonarachne.nl

  Gleistein Ropes:
  Gleisten Ropes richt zich op de ontwikkeling, productie, verkoop en distributie van touwen van hoge kwaliteit. Terecht worden zij gezien als de innovatieve leider van de touwtechnologie.

  Gleistein Ropes is in 1824 opgericht in Bremen. Inmiddels bestaat hun wereld modernste productie installaties in Bremen én Trencin uit een totale productie oppervlakte van meer dan 17.000 m².  Hier worden maar liefst meer dan 5500 verschillende soorten touwen geproduceerd, gericht op 4 specialisaties: ropes for recreational marine, ropes for commercial marine, ropes for industry and trade, en slings for lifting.

  Automatische concepten 12

rfwbs-slide