• De tussenstand

 • Deze tussenstand gaat eigenlijk over datgene wat chronologisch gezien voor de tussenstand komt. Noem het gemakshalve het voorspel. Het voorspel bij een voetbalclub is in tegenstelling tot veel andere gevallen, geen pretje. Immers, het trainingsschema en de teamindelingen maken is een heidense klus. Twee zekerheidjes zijn er sowieso: het komt er en er komen heel veel reacties op. In beide gevallen zijn er altijd teleurstellingen. Iedereen kan wel invullen waar de pijnpunten zitten. Met grote zekerheid weet ik dat de makers van het schema en de teamindeling volstrekt integer hun werk gedaan hebben. Ik weet ook hoeveel tijd er is ingestoken om alle vragen en reacties te beantwoorden. Met bewondering gekeken, hoe zij deze klus geklaard hebben. Voor mij geen voorspel meer. Maar dit terzijde.

  Het positieve is dat we weer gaan voetballen. De meesten eerst met trainen de conditie op peil krijgen om daarna fit de wedstrijden in te kunnen gaan. Voor de selecties al vrij snel de eerste bekerwedstrijden. Onze werkers hebben keihard doorgetraind, waardoor de accommodatie weer tiptop in orde is. Bedankt mannen. Natuurlijk zullen we wel tegen onvolkomenheden aanlopen. Is er iets wat onze aandacht verdient en ons is ontschoten? Niet mopperen, gewoon even langs komen om het op te lossen.

  In de bestuursinfo zullen binnenkort de nodige mededelingen komen. Hou die dus ook in de gaten.
  Ik heb er en ook mijn bestuursleden ontzettend veel zin. Zelf denk ik dat dit voor VFC een geweldig sportief succesvol seizoen wordt. Maar dat weten we natuurlijk pas bij het eindspel.

  Beste mensen, zorg dat je fit en gezond blijft. En lekker voetballen is daar een heerlijk middel voor. Succes en vooral veel plezier met elkaar.

  Jan Stijger

rfwbs-slide