• De website is een belangrijke informatiebron voor al onze leden, ouders, sponsors, bezoekers, pers en andere ge├»nteresseerden.

  Een aantal jaar geleden is de website omgegaan en hebben we de site gevuld met nieuws en informatie. Intussen staat de techniek niet stil en zijn er nieuwe mogelijkheden voor onze site bijgekomen. En daar maken we graag gebruik van als het ten goede komt aan het bezoek aan onze site.

  Een van de belangrijkste dingen die we graag verbeterd zagen, was de laadtijd van de site. En dat is inmiddels gelukt. We hebben de opzet van de startpagina veranderd, waardoor de site nu binnen een paar seconden in beeld is. Bijkomend voordeel is dat we nu meer actueel nieuws kwijt kunnen op deze pagina. Ook hebben we een aantal vaste 'knoppen' toegevoegd via welke u snel de meest relevante informatie kan terugvinden. De pagina's achter deze knoppen zullen de komende tijd gevuld gaan worden.

  De zomermaanden zullen wij gebruiken om de site weer helemaal up to date te maken.
  Voor ons ook meteen een moment om eens aan u de vraag te stellen of u iets mist.

  Belangrijkste vragen die wij hebben:
  - Vindt u de regelmaat waarmee wij nieuwsberichten plaatsen voldoende?
  - Is er nieuws dat u mist?
  - Kunt u de informatie die u zoekt makkelijk vinden? Zo nee, waar bent u naar op zoek?
  - Heeft u nog tips voor ons?

  Uw mening kunt u delen door een mail te sturen naar communicatie@vfcvlaardingen.nl
  Doet u dit dan voor 5 juli zodat we voldoende tijd hebben om alles te verzamelen en te bekijken hoe we alles kunnen verwerken (binnen de technische mogelijkheden die er zijn).

  Bedankt voor uw moeite!

rfwbs-slide