• Digitale collectebus voor G-teams

 • Twee fondsen, te weten Sport Gehandicapten Fonds en Handicap.nl, hebben ons een mooi aanbod gedaan. De twee fondsen willen dit jaar sportverenigingen, die sporten voor mensen met een handicap aanbieden, extra ondersteunen. Het is door Covid een moeilijke tijd, ook voor onze G-spelers.

  Met een digitale collectebus (namens de twee fondsen) kunnen we wat extra's voor VFC en de G-teams in het bijzonders ontvangen.
  Wij hebben vanaf nu tot het einde van het jaar een digitale collectebus. Een digitale collectebus omdat door Covid er niet langs de deur gegaan kan worden.
  Iedereen kan een donatie doen in deze digitale collectebus. Van onze collectebus gaat de helft naar de twee fondsen en de andere helft komt naar VFC.
  Voor ons een mooie manier om in deze tijd van minimale inkomsten toch iets extra's binnen te krijgen.

  Wij steunen als VFC dit initiatief, niet alleen uit eigen belang, maar omdat wij als geen ander weten hoe belangrijk het is dat mensen met een handicap kunnen sporten. Wij zijn supertrots op onze G-teams en steunen om die reden het werk van Sport Gehandicapten Fonds en Handicap.nl.

  Doet u ook mee?

  U kunt doneren via deze link: Digitale Collectebus

  Of u kunt deze QR code scannen, dan komt u ook terecht in de VFC collectebus.

  Dit bericht mag zeker gedeeld worden! Bedankt namens de G!

rfwbs-slide