• Een gelukkig nieuwjaar en hopelijk weer veel voetbal in 2021!

  2 jan 2021
 • Dat wensen wij alle Kwekkers.

  Wij hopen dat 2021 een jaar zal worden waarin we elkaar weer vaker aan de Sportlaan zullen zien. Een jaar waarin het sociale leven weer langzaam opgepakt kan worden en het ons vertrouwde voetballeven weer terugkeert. Weer wedstrijden, weer trainingen als vanouds, weer gezellig blijven hangen in de kantine. Wat kijken we daar naar uit!

  Wij kijken terug op een bijzonder 2020. Een jaar waarin door alle maatregelen we continu hebben moeten schakelen om te zien wat er nog mogelijk was voor onze spelers. Dankzij de hulp van veel ouders, de vrijwillige inzet van trainers en de aanwezigheid van de Jeugdcommissie hebben we toch veel mooie voetbalmomenten gehad.

  In mei konden we weer beginnen met trainen, met hulp van de poortwachters. Een aangepast trainingsschema waarnaar iedereen zich schikte, want een potje trainen was belangrijker dan het ‘oude’ tijdstip. Na de zomer niet meer in grote getalen mee naar uitwedstrijden. Ook dat werd goed opgepakt door alle ouders. Onze dank daarvoor.
  Daarna weer helemaal geen competitie meer. Ook toen hebben we het kunnen regelen dat de zaterdag toch een voetbaldag bleef.

  De werkers hebben de hele periode gewoon doorgewerkt. Zij hebben het complex schoongehouden en hebben veel klussen kunnen doen. Wij bedanken deze mannen én vrouwen voor hun inzet!

  Het eerste meidenteam van VFC is actief! En hoe! Wat een mooie aanwinst voor VFC. Helaas hebben ze nog weinig van een echte competitie kunnen genieten, maar de lol die zij als team hebben spat er vanaf. Welkom!

  Ook hebben we onze leden op andere manieren in actie gezien. Door goed te doen. Dat is iets wat VFC zeer belangrijk vindt. Er zijn voor een ander. In het voorjaar hebben we friet kunnen doneren aan Zorg voor de zorg, een initiatief van Susan Groeneveld (vrouw van Ralph Groen). Ook andere VFC-ers hebben aan dit initiatief meegewerkt! 💪💪

  In het najaar hebben veel van onze Kwekkers Senna een hart onder de riem gestoken toen we hoorden dat hij ziek is. Gelukkig gaat het nu met hem stukken beter en kijken ze positief vooruit. Toen Senna een actie startte voor het Prinses Maxima Centrum zagen we ook dat deze actie door heel VFC door jong en oud wordt gesteund!

  Ook de JO13 selectie heeft een goed doel gesteund met een parcours. Door zich te laten sponsoren hebben ze een mooie bijdrage kunnen leveren aan Spieren voor Spieren.

  Wij zijn trots om te zien dat dit soort dingen zo automatisch gesteund worden.

  Ook hebben we sinds de start van het seizoen een flink aantal nieuwe sponsors kunnen verwelkomen als Vrienden van VFC. Voor veel ondernemers is het op dit moment een zeer spannende tijd. Wij waarderen dan ook enorm dat ondernemers toch besluiten VFC te steunen! Dat doet ons goed.

  We sloten het jaar af met lekkere oliebollen en de voorbereidingen voor de eerste Nieuwjaarsloterij. Deze loterij komt in plaats van de bekende Nieuwjaarsreceptie die natuurlijk niet plaats kan vinden.

  Helaas moeten we u melden dat de Nieuwjaarsloterij door trieste omstandigheden vandaag niet door kan gaan. Wij laten u zo snel mogelijk weten wat de nieuwe datum zal worden. Uw loten en de bijbehorende nummers blijven uiteraard gelden. We hopen op uw begrip.

  Tot slot wensen we iedereen veel gezondheid toe! Dit blijft op dit moment nog steeds het belangrijkste. Blijf gezond en zorg goed voor elkaar.

  Met groeten,
  Bill, Hans, Paul, Kevin, Dirk, Laurens, Wolter en Saskia

rfwbs-slide