• Een hernieuwde kennismaking

 • Het nieuwe seizoen is gestart en wat was fijn het eerste weekend! Mooi weer, veel wedstrijden, ouders langs de lijn en de kantine weer open.

  Helaas hebben we het persoonlijke contact tussen onze leden en de club bijna anderhalf jaar moeten missen. Tijd voor een hernieuwde kennismaking en voor sommige van jullie een eerste kennismaking.

  Bij VFC vinden we persoonlijk contact belangrijk. Om die reden willen we graag ouders en verzorgers van onze pupillen en junioren tot en met JO15 uitnodigen voor een korte samenkomst.

  Een korte kennismaking en gelegenheid om vragen te stellen of om verbeterpunten aan te brengen. Wij hebben alles met onze beste bedoelingen ingevuld en opgestart maar we leren graag zodat we dingen kunnen verbeteren.
  Het zal maximaal 10 minuten in beslag nemen en wij combineren het met de thuiswedstrijden. Veel van de ouders zijn dan al bij VFC voor de wedstrijd en hoeven dan niet nog een keer te komen.

  Hieronder vind je het schema voor komende zaterdag. Zaterdag 18 en 25 september worden volgende week gedeeld. Kennismaking zal plaatsvinden in de sponsorruimte. Wij zullen daar de deuren open zetten en de ruimte zo inrichten dat voldoende ruimte onderling kan worden gehouden.

  We kijken uit naar dit kennismakingsmoment! Tot zaterdag.

  Schema 11 september:

rfwbs-slide