• Er wordt weer uw medewerking gevraagd.... geval schade zonder dader.

  8 nov 2018
 • Het is alweer de tweede keer dit seizoen dat ik een foto met schade plaats op de site en op Facebook. Het volgende bericht hoort erbij:

  Hallo,

  Vandaag heb ik Isah naar de voetbal training gebracht en eenmaal terug bij mijn auto zie ik dat iemand mijn auto geramd heeft en geen briefje heeft achter gelaten. Het betekent niet dat een VFC-lid de schade heeft veroorzaakt maar de kans is wel aanwezig. Zou er een oproep geplaatst kunnen worden zodat degene zich alsnog kan melden om het netjes samen op te lossen?

  Het is natuurlijk een kleine moeite om dit even onder de aandacht te brengen, bij deze. Bent u de eigenaar van de andere auto of heeft u iets gezien? Graag uw reactie naar communicatie@vfcvlaaridngen.nl en dan zorgen wij ervoor dat de informatie bij de eigenares van deze auto komt.

  Overigen ben ik geen Sherlock maar op de een of andere manier lijkt het erop dat er een rode auto wat verf heeft verloren. Maar nogmaals, ik ben geen Sherlock.

  Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.

  Auto Draft 17