• Even voorstellen: JO10

 • Vandaag zijn de trainers van de Jeugd onder 10 aan de beurt. Leuk om te zien dat veel van onze trainers niet alleen hun spelers willen ontwikkelen, maar ook zichzelf!

  Hoofdtrainer Jordi

  Mijn naam is Jordi Geijsen.

  In mijn werk ben ik actief als personal trainer waar ik elke dag geniet van mijn werk. Ontzettend leuk om mensen te helpen om hun doelen te bereiken natuurlijk ben ik ook actief als voetballer.

  In mijn carrière als voetballer ben ik nu actief bij FC Dordrecht waar ik het erg naar mijn zin heb. 2 jaar geleden de overstap gemaakt van Alphense Boys naar Dordrecht wat misschien wel het mooiste sportmoment is geweest tot nu toe! Wil nog veel meer bereiken. Sta pas aan het begin van mijn carrière!

  Wat ik ga proberen te bereiken als trainer van de JO10-1 is om de jongens veel te leren over het voetbal leven en wat nodig is om jouw doelen te bereiken. Ook ga ik ze op het tactische en op het technische vlak zoveel mogelijk proberen te ondersteunen!

  Assistent-trainer Thom

  Mijn naam is Thom van Vliet. Heb 10 jaar een eigen schoonmaakbedrijf. Besloten begin dit jaar het bedrijf te verkopen. En bij dit bedrijf als voorman in dienst te gaan. 3 jaar geleden begon ik bij VFC JO8-6 als leider en trainer. Waarna ik met hetzelfde team JO8-3 ben geworden, waarmee we naar de 2e klasse zijn gegaan. Ook ben ik keeperstrainer bij VFC. En bij keepersschool Frank de Ruiter. Ook ben ik conditie trainer en geef ik privé training.

  Aankomend seizoen start ik als trainer van VFC JO10-1 samen met mijn maat, Jordi Geijsen. We willen stappen maken als trainer en resultaten boeken. Uiteraard blijft het plezier op 1 staan.

  Mijn mooiste sport moment is vorig jaar oktober geweest. Op het Europees kampioenschap bikejoring (mountainbike met hond er voor) in Chevontonge. Ik haalde een 11e plaats bij de elite mannen. Na meer dan 6 maanden herstel na een valpartij. Hoop schade aan de knie. Ongetraind op de bike. Gelukkig was mijn trouwe maat Casar 9 jaar top fit. Sleepte mij naar een foutloze race.

rfwbs-slide