• Even voorstellen: JO12

  10 jul 2020
 • Sinds het seizoen 2019-2020 hebben we bij VFC ook Jeugd Onder 12 jaar. Nog niet meteen na de Onder 11 naar een groot veld, maar nog een jaar extra op half veld om langzaam toe te werken naar de overstap naar het hele veld. Graag stellen we de JO12 mannen aan u voor.

  Hoofdtrainer Ruud

  Mijn naam is Ruud Durinck en ik ben vanaf volgend jaar de hoofdtrainer van de JO12. Dit zal ik samen met Patrick Schoof gaan oppakken. Naast het geven van voetbaltraining, werk ik op een afvalverwerkingsfabriek als procestechnoloog en speel ik graag gitaar.

  Als speler heb ik bij VFC in de gehele jeugd gespeeld, met veel plezier. In de senioren heb ik voor DVO32 gespeeld en was hier ook 3 jaar jeugdtrainer. Hier heb ik ervaring opgedaan in de O12 en O13 lichting.
  Mijn doel is om de JO12 lichting klaar te stomen voor het grote veld. Hiermee hoop ik te bereiken dat de gehele JO12 lichting ook deze stap kan maken. Belangrijk hierbij is goede communicatie tussen spelers, ouders en trainers. Samen leren kan vaak tot iets moois leiden. Verder hoop ik op tactisch gebied meer te leren.
  Voor mij is het een geslaagd seizoen als elk individu ook aantoonbaar beter is geworden. Een kampioenschap zou mooi zijn, want dat maakt het uiteindelijk extra mooi.

  Tot Slot: tot volgend seizoen met vooral veel voetbalplezier!

  Assistent-trainer Patrick

  Mijn naam is Patrick Schoof. Tien jaar geleden ben ik bij VFC begonnen als trainer van de F8. Hierna heb ik vooral bij de JO13 gelopen en vanaf komend seizoen sluit ik aan bij de JO12 selectie.

  In het dagelijks leven ben ik gymleraar op een Schiedamse basisschool en trainer bij de Feyenoord Soccer Schools.

  Komend seizoen ga ik naast de reguliere trainingen van de JO12 ook aan de slag met het begeleiden van andere trainers van JO11 t/m JO13.
  Mijn doel is om iedere speler met plezier naar VFC te laten komen. Wanneer iemand zich veilig voelt bij VFC, zal een speler zich nog beter kunnen ontwikkelen.

  Mijn mooiste sportmoment was het kampioenschap van Feyenoord in 2017. Wij zaten met 15 vrienden in het stadion, vlak achter het doel waar Kuyt na 38 seconden scoorde!

  Ik hoop iedereen komend seizoen gezond en enthousiast bij VFC te mogen begroeten.

rfwbs-slide