• Even voorstellen: JO15

  28 jul 2020
 • Na alle pupillentrainers is het nu de beurt om het stokje over te dragen aan de junioren, te beginnen met de JO15.
  In de JO15 zien we een nieuw gezicht en een bekend gezicht. Paulo en Jasper stellen zich graag voor.

  Hoofdtrainer Paulo

  Hallo Kwekkers,

  Graag stel ik mezelf aan jullie voor. Mijn naam is Paulo Leite de nieuwe 015 Hoofdtrainer bij VFC. Ik ben 43 jaar en ik woon samen met mijn gezin (Judith mijn vrouw, Juwen onze zoon en Danique onze dochter) in Schiedam.
  Sinds 2 jaar werk ik als fustmedewerker bij Fresh Pack logistics in Barendrecht. Wat voetballen betreft heb ik zelf het afgelopen jaar met vrienden gezaalvoetbald en als trainer ben ik de afgelopen 3 jaar bij Sparta BVO als assistent actief geweest. Van de 012 naar de 013 en dit jaar bij de 016. Met mijn nieuwe avontuur bij VFC wil ik de spelers helpen in hun ontwikkeling om een betere speler te worden en om mooie sportmomenten mee te maken.

  Mijn mooiste sportmomenten waren de wedstrijden met Sparta 013 tegen Ajax 013 in het seizoen 18-19. De 1ste wedstrijd tegen Ajax 013 (tevens ook de 1ste competitiewedstrijd dat seizoen) verloren we uit met 8-1. Na een hoop trainingen en wedstrijden hebben we na de winterstop de wedstrijd thuis tegen hetzelfde Ajax 013 met 1-0 gewonnen. Om het seizoen af te sluiten hebben we als toetje tijdens een internationaal toernooi wederom datzelfde Ajax binnen 20 minuten met 3-0 verslagen voor een plek in de finale tegen Borussia Dortmund.

  Tot slot wil ik het volgende met jullie delen. Wil je succes beleven? Ontdek wat je talenten zijn en ontwikkel deze tot een sterk punt.

  Tot snel. Groetjes Paulo

  Assistent-trainer Jasper

  Mijn naam is Jasper van der Horst ik ben 21 jaar en geboren in Vlaardingen.

  Op dit moment (eind mei, red) ben ik bezig met mijn laatste weken van mijn Sport en Bewegen opleiding waar ik de specialisaties op individuele fitness en sporten in groepsverband heb gevolgd. Na deze opleiding ga ik aan de slag bij Fernhout Fysiotherapie als sportinstructeur.

  Drie jaar geleden ben ik begonnen als trainer bij de JO13-4, het seizoen erna ben ik doorgeschoven als assistent-hoofdtrainer bij de JO13-2 en afgelopen seizoen vulde ik deze functie in bij de JO15-1 net zoals ik komend seizoen zal doen.

  Komend seizoen wil ik graag de TC3 cursus gaan volgen om mij verder te ontwikkelen in het trainersvlak. Daarnaast wil ik mij verder ontwikkelen binnen de sport op allerlei verschillende vlakken.

  Mijn mooiste sportmoment is het landskampioenschap van Feyenoord in 2017.

rfwbs-slide