• Even voorstellen: JO19

  29 aug 2020
 • Hekkensluiter van de Jeugdteams is de JO19. Twee nieuwe gezichten bij VFC. Mannen, welkom bij de Kwekkers en veel plezier!

  Hoofdtrainer John

  Mijn naam is John Bodmann.
  Ik ben werkzaam als directeur op een basisschool in Den Haag. Met 200 leerlingen. Een school met 37 nationaliteiten. Tevens ben ik werkzaam geweest als officier bij de luchtmacht en als hoofdarbeid in penitentiaire inrichting Zoetermeer.

  Vanaf mijn 15de ben ik trainer. Ik ben begonnen bij de F1 van Vios Den Haag. Ik heb o.a. getraind bij DWO, VVSB Ado Den Haag, Feyenoord FC Zoetermeer, Strijen en SC Excelsior.

  Mijn doelstelling voor het komende seizoen is dat ik met het team verzorgd en aanvallend voetbal wil spelen waarbij we gaan voor het hoogst haalbare. Waarbij prestaties en plezier samengaan. Tevens spelers opleiden voor de seniorenselecties van VFC.

  Ik heb een aantal mooie sportmomenten. Het winnen van de KNVB-beker met de landelijke B-jeugd van DWO tegen Ado den Haag. En het kampioenschap en promotie naar de landelijk 3de klasse met dit team. Ook het winnen van de periodetitel met FC Zoetermeer waar ik in de winterstop als hoofdtrainer aan de slag ging toen zij 2 de van onderstonden en wij 3de eindigde was iets om nooit te vergeten.

  Als speler heb ik gespeeld bij VIOS Den Haag (1ste klasse), DWO Zoetermeer, HSV Neerlandia in Duitsland.

  Assistent-trainer Leroy

  Mijn naam is Leroy de Visser. In het dagelijks leven sta ik voor de klas. Ik ben gymleraar in het speciaal basisonderwijs, aankomend schooljaar ga ik beginnen met een nieuwe studie. Als trainer heb ik de afgelopen jaren bij SC Botlek het tweede elftal getraind. Dit heb met veel plezier gedaan.

  Het komende seizoen wil ik graag het eerste jaar van mijn studie voldoende afronden. Daarnaast ben ik altijd op zoek naar facetten in de sport die mij interesseren. Neem bijvoorbeeld het stukje mentale weerbaarheid, het ontwikkelen/begeleiden van een teamproces, zelfregulatie en natuurlijk een succesvol seizoen bij de jo19-1 met John Bodman. Daarnaast is het leren kennen van de club VFC een belangrijk doel.

  Mijn mooiste sportmoment, dat dateert uit 1992, een tijdje terug, ik weet het. Het verhaal gaat over Derek Redmond, een hardloper die graag goud op de olympische spelen wil winnen. Tijdens de race scheurt Derek Redmond zijn hamstring, hij is in tranen. Er stormt een man uit het publiek en begeleidt Derek naar de Finish. Het is zijn vader die hem over de finish brengt. Het mooie aan dit verhaal is dat zijn vader altijd voor Derek klaar staat, ze doen het samen. Iets wat binnen de sport hand in hand gaat. Je kan bij een tegenslag stoppen, je kan er ook voor kiezen om door te gaan. Uiteindelijk zijn dat de beste. Tegenslag omzetten in vooruitgang.

  Wat ik graag wil delen met alle Kwekkers is: Ga ervoor, geniet ervan en blijf bewegen!

rfwbs-slide