• Even voorstellen: JO9

 • Zoals eerder deze week aangekondigd zullen we deze weken de hoofdtrainers en assistent-trainers per geleding aan jullie voorstellen.
  Vandaag zijn de trainers van de JO9 van volgend seizoen aan de beurt om zich voor te stellen.

  Hoofdtrainer Marco

  Ik ben Marco van Vugt, hoofdtrainer van de selectie O9 en in het komend seizoen coördinator voor de O8, O9 en O10.

  In het dagelijks leven werk ik als inspecteur levensmiddelen bij de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA).

  De afgelopen drie jaar ben ik als hoofdtrainer verantwoordelijk geweest voor de O9 selectie, daarvoor als trainer voor de toenmalige F2.

  Één van mijn doelstellingen is om de trainers en leiders van alle O8, O9 en O10 teams meer te betrekken bij het bijbrengen van voetbal vaardigheden, zoals VFC dat ziet. Ik hoop dit te doen door de visie van VFC te delen en de trainers en leiders te ondersteunen waar nodig.

  Als speler van SVV, Fortuna Vlaardingen en Victoria’04 heb ik een hoop mooie sportmomenten mogen meemaken, maar mijn mooiste sportmoment als trainer is van heel kort geleden;

  Eind 2019 hebben we met JO9-1 deelgenomen aan de Randstad-cup en zijn daarbij als winnaar van de regio Rotterdam, met bijbehorende grote beker en uitnodiging voor de landelijke finale in het Kras-stadion van Volendam, na een spannende finale uit de bus gekomen. Helaas is deze landelijke finale door de COVID-19 beperkingen niet gespeeld.

  Mijn boodschap voor eigenlijk iedereen binnen de geledingen O8, O9 en O10 is om bij vragen of onduidelijkheden hier niet mee te blijven lopen, jullie kunnen mij altijd benaderen. Wellicht kunnen we op deze manier van VFC een (nog) betere club maken.

  Assistent-trainer Taoufik

  Mijn naam is Taoufik Jabri en ik werk als gas elektra specialist bij Stedin. Zelf ben ik al een tijdje uit de voetballerij, maar sinds mijn zoon Nour voetbalt, zit ik er weer helemaal in. Als speler heb ik in de jeugd van Excelsior Maassluis gespeeld.

  Het komend seizoen wil ik graag veel leren in het trainersvak en proberen de spelers te helpen in hun persoonlijke en sportieve ontwikkeling. Ik hoop daarbij dat elk kind veel plezier uitstraalt en dat we samen een mooie groei kunnen doormaken.

  Het mooiste sportmoment is het WK van Nederland in 2010 waar we uiteindelijk in de finale verloren. Ik heb heel erg genoten van de groei en de spanning die het toernooi met zich mee bracht. De finale was helaas teleurstellend, maar er heerst een trots gevoel en geeft ook het mooie aan van sport. Waar winst en verlies zo dicht bij elkaar ligt.

rfwbs-slide