• Even voorstellen: (nieuwe) trainers voor de jeugd

 • Al zijn we deze week aan het einde van het seizoen beland, we zijn al druk met volgend seizoen. De afgelopen maanden hebben we voor alle geledingen de hoofdtrainers en assistent-trainers in kunnen vullen. En daar zijn we blij mee.
  Elke geleding heeft een hoofdtrainer, die tevens aanspreekpunt is voor alle andere trainers van de betreffende geleding. Aan het begin van het seizoen zal per geleding een bijeenkomst gepland worden waar alle trainers echt kennis kunnen maken met de hoofdtrainers en waar zaken voor het seizoen met elkaar gedeeld kunnen worden.

  Er zijn nieuwe gezichten en er zijn al bekende trainers van geleding verschoven. Om die reden willen we deze weken iedereen aan jullie voorstellen. Dan zijn deze Kwekkers voor jullie geen 'vreemden' meer.

  We beginnen met de jongste geleding: JO8.

  JO8 - Hoofdtrainer Maik

  Alhoewel ik liever de spelertjes van VFC in de spotlights heb staan, zal ik toch maar eens mezelf voorstellen voor iedereen rond VFC. Ik ben Maik van der Have, 34 jaar en vader van 2 jongens van 10 en 8 jaar. In het dagelijks leven ben ik magazijn beheerder bij John Crane Holland B.V.

  Sinds 2019 is mijn zoon begonnen met voetballen en heb ik als leider op zaterdag het team jo8-7 begeleid. Dit is mij zo goed bevallen dat ik hiermee graag verder wilde. Dit seizoen zal ik niet alleen een team leiden maar ook gaan trainen. Hiermee wil ik graag het plezier van de kinderen in het voetbal stimuleren. Dit vindt ik op deze leeftijd echt heel belangrijk. Plezier is de beste brandstof voor prestatie. Natuurlijk zal ik spelers individueel maar ook zeker als team proberen zo goed mogelijk te laten ontwikkelen.

  Komend seizoen wil ik zelf graag de opleiding pupillentrainer behalen en mezelf verder ontwikkelen als trainer/coach. Tot slot een citaat van Johan Cruijff waar ik volledig achter sta. 'Pech, dat krijg je bij een negatieve instelling en geluk bij een positieve instelling'.
  Wie weet tot snel,
  Maik van der Have

  JO8 - Assistent-trainer Deborah

  Mijn naam is Deborah Kamphues, 33 jaar oud en woonachtig in Schiedam samen met mijn zoon João van 6 jaar en hond Riva. In het dagelijks leven ben ik operatie-assistente. Om fit te blijven kickboks ik graag.

  Vanaf zijn 4e jaar is João begonnen met voetballen bij VFC de Kwekkertjes. Sinds seizoen 2019-2020 ben ik actief voor het team van de JO8-7. Samen met Maik bundelen we onze krachten om het team te begeleiden.

  Mijn persoonlijke ervaring beperkt zich tot het (fanatiek) toeschouwer zijn langs de lijn (zo'n 10 jaar inmiddels) en kijk ik graag voetbal op tv. Maik zal komend seizoen de leiding nemen over de JO8-1 en ik zal hem hierin ondersteunen en eventueel vervangen bij afwezigheid.
  Het doel voor seizoen 2020-2021 is een goed draaiend team te vormen met sportieve maar ook fanatieke spelers die een ijzersterk groep vormen. Maximale prestatie met maximaal teamwork. Let's do this!
  Deborah Kamphues

rfwbs-slide