• VLAARDINGEN - Mehdi Farhat, Mats Broek en Emirhan Korkmaz maken de overstap van Excelsior ‘20 naar de zaterdag selectie van VFC, dat zijn de club en het drietal overeen gekomen. Voor Broek betekend dit een terugkeer bij de vereniging waar het voor hem allemaal begon.

  Farhat:

  Mehdi Farhat (19) begint op jonge leeftijd met keepen bij Hermes DVS. Na de gehele jeugdopleiding doorlopen te hebben maakt Farhat op 16 jarige leeftijd zijn senioren debuut. Via SVV komt Farhat terecht bij Excelsior ‘20, waarna hij nu de overstap maakt naar de zaterdag selectie van VFC.

  Na het vertrek van Schuit was VFC op zoek naar een geschikte keeper om het keeperstrio op peil te brengen. In de persoon van Farhat hebben de zaterdag Kwekkers een degelijke vervanger weten te vinden.

  Broek:

  Mats Broek (22) begint met voetballen in de jeugd bij VFC. Na de diverse jeugdgeledingen van de vereniging doorlopen te hebben maakt Broek medio 2021 zijn debuut voor de zondag selectie van VFC. Na 1 seizoen besluit Broek de overstap te maken naar de zaterdag tak van de vereniging.

  Een succes wordt de overstap niet, Broek raakt zwaar geblesseerd en speelt maar een handje vol wedstrijden voor de zaterdag Kwekkers. In juni 2023 besluit Broek de overstap te maken naar Excelsior ‘20 om aldaar zijn gelukt te beproeven. Na 1 seizoen en slechts 2 wedstrijden voor de hoofdmacht van de vereniging houd Broek het voor gezien, en keert hij terug bij zijn jeugdliefde. De middenvelder zal zodoende komend seizoen opnieuw uitkomen voor de zaterdag selectie van VFC.

  Korkmaz:

  Emirhan Korkmaz (18) begint op jonge leeftijd met voetballen bij Hermes DVS. Na diverse jeugdteams doorlopen te hebben besluit Korkmaz op 16 jarige leeftijd de overstap te maken naar stadsgenoot Excelsior ‘20 om aldaar in de JO17 van de vereniging te gaan spelen. Medio 2022 maakt de aanvallend ingestelde middenvelder zijn debuut in het senioren voetbal van de vereniging. Nu maakt de Korkmaz de overstap naar de zaterdag selectie van VFC.

  VFC is blij deze getalenteerde spelers te mogen verwelkomen.

rfwbs-slide