• Vandaag bereikte ons het droevige bericht, dat op 74 jarige leeftijd, is overleden ons oud VFC lid

  José  Navarro

  In 1983 werd zoon Miquel lid bij VFC en al gauw was José een trouwe supporter samen met zijn vrouw Corry.  Zij sloegen geen wedstrijd over en Miquel doorliep alle selecties van VFC. Na 3 jaar werd José leider van het jeugdelftal van Miquel en dat viel bij iedereen in de smaak.

  José was zeer bevlogen in omgang en betrokkenheid met spelers en supporters en met zijn spaans accent veroverde hij alle harten. In 1993 ging een droom in vervulling, toen VFC met 2 elftallen naar Canet de Mar afreisden. In zijn geboorte streek nam VFC deel aan een jeugdtoernooi. Het werd een onvergetelijke reis waarop ouders en spelers met een enorm plezier op terugkeken.  Na een korte onderbreking keerde op latere leeftijd Miquel terug bij VFC en speelde nog enkele jaren bij de senioren van VFC.  Ook toen waren José en Corry altijd present. Naast zijn leiderschap bij VFC ondersteunde José vele jeugdactiviteiten van de jeugd en kon men bij werkzaamheden op het complex altijd op hem rekenen. José was een echte “Kwekker”.

  De laatste jaren, net na zijn pensionering, ging de gezondheid van José achteruit en vond hij veel plezier in het wandelen met zijn trouwe hond in de Broekpolder. Hij was graag buiten.

  We wensen Corry, Dunja, Miquel en overige familie heel veel sterkte toe bij het verwerken van dit enorme verlies.

  Bestuur V.F.C.

  In memoriam José Navarro

rfwbs-slide