• Jan en Bryan Struis nieuwe keeperscoördinatoren VFC jeugd

 • Mooi nieuws voor al onze jeugdkeepers: vanaf seizoen 2021-2022 gaat VFC samenwerken met Jan en Bryan Struis.

  Jan Struis is geen onbekende bij VFC. Hij keepte zelf jaren in het eerste elftal en zorgde er mede voor dat VFC promoveerde in de beslissingswedstrijd. Daarnaast was hij ook al eerder keeperstrainer bij VFC zondag.

  Zijn zoon Bryan Struis heeft het talent ongetwijfeld overgedragen gekregen en heeft in de jeugd bij Excelsior Rotterdam en Feyenoord gekeept en vervolgens bij NAC Breda. Op dit moment keept Bryan nog bij onze stadsgenoot Cion in het eerste elftal.

  Bij VFC gaan Jan en Bryan Struis de rol als keeperscoördinator vervullen en gaan zij zelf de selectiekeepers van JO17 en JO19 trainen.
  Daarnaast begeleiden ze andere jeugd keeperstrainers van VFC. Zij zullen hen ook coachen zodat zij zich verder kunnen ontwikkelen.

  Bovendien gaan Jan en Bryan samen met VFC meewerken aan het bepalen van beleid voor de opleiding van jeugdkeepers op basis van ervaring en visie.
  Dat keepen en het opleiden van jeugdkeepers de passie is van Jan en Bryan blijkt wel uit het feit dat zij in Vlaardingen een eigen keeperschool hebben: Struis Academie.

  Met de samenwerking tussen Jan en Bryan Struis en VFC krijgen de jeugdkeepers training van zeer ervaren trainers die door het geven van persoonlijke aandacht het beste uit onze keepers halen en worden de talentvolle keeperstrainers goed begeleid.

  Welkom (terug) Jan en Bryan!

rfwbs-slide