• VLAARDINGEN- Jeugdexponent Jasper sluit aan bij de VFC zaterdag selectie. De middenvelder die eerder dit seizoen zijn debuut maakte, en al zijn doelpuntje mee pikte, komt over van VFC JO19-1.

    Jasper doorliep de gehele jeugdopleiding van Excelsior Maasluis alvorens hij afgelopen zomer de overstap maakte naar VFC. ‘Ik ben deze zomer naar VFC gekomen omdat ik graag de stap naar het 1e elftal wilde maken en bij Excelsior Maassluis is die stap erg groot’, aldus Jasper. ‘Tevens brak ik begin van het seizoen 2020/2021 mijn enkel voor de 2de keer en wilde ik vooral het plezier terug krijgen. Bij VFC is dat gelukt in JO19-1 waar diverse vrienden spelen.’

    Het nieuwe talent van de zaterdag selectie begon zijn spelers carrière als aanvaller, maar speelt sinds de JO15 als middenvelder. Als middenvelder schakelt Jasper snel tussen aanval en verdediging, en is hij graag aan de bal. ‘Frenkie (de Jong, red.) is echt een voorbeeld voor mij. Zowel aanvallend als verdedigend weet hij al wat hij moet doen voordat hij de bal krijgt’, aldus de middenvelder.

    Jasper maakte dit seizoen reeds zijn debuut voor VFC (za). ‘Ik was ontzettend blij om mijn debuut te maken. Dat is toch wel iets waar je trots op moet zijn. Zeker in een volle kwekkerdome krijg je gewoon kippenvel.’, blikt Jasper terug op zijn debuut. ‘Ik ben goed ontvangen door de spelersgroep en de staf. Mijn doelstelling is om dit seizoen kampioen te worden en extra bij te dragen met assists of doelpunten.‘ sluit Jasper af.

    Jasper sluit aan bij VFC (za)Foto: Jasper in actie tegen FC Vlotbrug.

rfwbs-slide