• JO8-1 Picnic team van de week!

    7 nov 2018
  • Hèt Picnic Team van de Week is natuurlijk de JO8-1.

    Zaterdag stond de wedstrijd tegen CVV Zwervers op het programma. Waar de toppers van de JO8-1 de afgelopen weken steeds dichter in de buurt kwamen van een gelijkspel, waren we er met zijn allen zeker van; Dit zou onze eerste winst worden in de competitie.

    Met een licht gewijzigde opstelling, werd er fel gestart aan de eerste helft. Na een aantal minuten was het dan ook meteen raak, de 0-1 stond op het scorebord. Nadat ook de 0-2 op het scorebord kwam, werd de focus wat minder. Uiteindelijk scoorden we gelukkig nog een keer, maar we lieten de tegenstander steeds meer in de wedstrijd komen 2 - 3. Na allerlei goede aanwijzingen van de jongens zelf in de rust en een sterke tweede helft stond er dan na 40 minuten toch echt de 4-5 op het scorebord. Onze eerste overwinning in de competitie en een goede opsteker voor de aankomende wedstrijden. Na de wedstrijd hebben de jongens nog een ‘slinger’ gedaan voor het meegereisde publiek en hebben we de overwinning uitbundig bezongen in de kleedkamer.

    Gefeliciteerd! Jullie zijn deze week het Picnic Team van de Week en winnen € 25,- vrij te besteden in de Picnic-app voor jullie derde helft!