• Joren Tromp nieuwe trainer VFC zondag

 • Na het aangekondigde vertrek van Jesper Gudde heeft VFC in samenspraak met de spelersgroep in Joren Tromp een ambitieuze beloftevolle jonge trainer gevonden, die volgend seizoen leiding gaat geven aan de zondag-selectie. Het lopende seizoen zal door Tim Stad en Bert van Saus worden afgemaakt.
  Joren Tromp is een 35-jarige trainer, die in Amsterdam is geboren en op jonge leeftijd in Delft is neergestreken. Zijn eerste voetbal ervaring deed hij op bij Argon in Mijdrecht, maar zijn voetbal- en trainers carrière heeft zich hoofdzakelijk bij DHC afgespeeld. Al jong speelde hij bij DHC in de hoofdmacht op hoofdklasse niveau als begenadigde linksbuiten. Deze positie is altijd de inspiratiebron voor zijn voetbalvisie geweest. Al tijdens zijn actieve loopbaan is Joren begonnen met het trainen van jeugdteams. Allereerst bij DHC bij de jongste jeugd, maar langzamerhand kwam hij terecht in oudere leeftijdsgroepen. Sinds 2020 traint hij de O23 van Barendrecht.  
  Joren heeft de ambitie om te groeien als trainer. Waarbij VFC hierin een mooie stap is. Zowel het bestuur als de algemene ledenvergadering heeft zich uitgesproken om door te gaan met prestatief voetbal op de zondag. Het liefst zo hoog mogelijk, waarbij te allen tijde rekening gehouden wordt  met de genen van VFC. 
  In het maatschappelijk leven is Joren docent Engels op het Christelijk Lyceum in Delft. Hij is getrouwd en heeft drie jonge kinderen. Tevens geeft hij bij de KNVB trainerscursussen. Wij hopen op een vruchtbare samenwerking waarbij de ambities van de spelersgroep en van Joren bij elkaar aansluiten en VFC zondag een mooi seizoen tegemoet gaat zien.
  Joren Tromp nieuwe trainer VFC zondag 1
  (Foto: Groot Vlaardingen)
rfwbs-slide