• Komende weken alleen trainen – zaterdag geen activiteiten!

  5 jan 2021
 • In onderling overleg tussen bestuur en Corona commissie is besloten de komende twee zaterdagen (9 en 16 januari) niets aan te bieden in de vorm van extra trainingen of onderlinge wedstrijden.

  De trainingen voor de jeugd tm 17 jaar zijn deze week weer gestart. De trainingen vinden alleen plaats als trainers, leiders en/of ouders hier bereid toe zijn. Ook kunnen trainers altijd bepalen om een training af te lasten ivm verhoogd besmettingsgevaar. Als er geen trainer beschikbaar is, kan er helaas niet getraind worden.

  De onderlinge wedstrijden of extra trainingen op zaterdag zijn uitgesteld tot nader order. Wij wachten de persconferentie van 12 januari af en we volgen de adviezen vanuit de KNVB. Belangrijkste reden voor dit besluit is de verhoogde kans op besmetting en de verantwoordelijkheid die VFC draagt. De zaterdagen zijn naar onze mening te druk bezocht en die drukte willen we momenteel mijden.

  We hopen van harte dat de persconferentie weer positiever is en dat we snel de zaterdag voetbaldag weer terug kunnen opstarten.

  Dank voor uw begrip.

  Namens het bestuur

rfwbs-slide