• Komt u onze Afmeldgroep versterken?

  10 jul 2020
 • Dan kunnen alle teams elke zaterdag met een compleet team spelen. Mede dankzij u!

  Beste VFC-er,

  VFC is afhankelijk van vrijwilligers. Onze groep vrijwilligers zorgt ervoor dat onze jeugd, onze G-teams en onze senioren met elkaar kunnen voetballen én vooral dat ze dit met plezier kunnen doen. Ook zorgen zij ervoor dat onze gasten zich welkom voelen bij VFC.

  Voor het nieuwe seizoen breiden we de groep vrijwilligers graag uit. Met meer handen kunnen we alle taken verdelen. Laten we samen het nieuwe seizoen tot een succes maken.

  De komende tijd zullen we onze vacatures met u delen. Misschien zit er iets voor u tussen. En weet, niet alles vraagt veel van uw tijd, maar zorgt wel voor een welkome bijdrage!

  Deze keer aandacht voor de Afmeldgroep.

  We zijn voor deze groep van enthousiaste vrijwilligers op zoek naar 5 versterkingen.

  De Afmeldgroep zorgt ervoor dat als teams spelers tekort komen, er aanvulling wordt gezocht. Op die manier kunnen alle teams toch met een goede veldbezetting aan hun wedstrijd beginnen op de zaterdag. Dit wordt bij VFC centraal gedaan voor alle Jeugdteams.

  Wat wordt er van u verwacht?

  • Eens in de 4 tot 6 weken op vrijdag aanwezig bij VFC van 18.00 uur tot 20.30 uur.
  • In kaart brengen welke teams een tekort hebben (inclusief de last minute afzeggingen).
  • Leden/ouders bellen om te vragen of ze een extra wedstrijd willen spelen of in kunnen vallen als ze zelf geen wedstrijd op het programma hebben.
  • De doeltjes klaarzetten voor de jeugdwedstrijden zaterdagochtend.

  Uw inzet zorgt er voor dat alle teams hun wedstrijd kunnen spelen. En dat met maar 2 tot 2,5 uur van uw tijd per 4 tot 6 weken.

  Wilt u aansluiten bij onze Afmeldgroep dan kunt u zich aanmelden via mail. De mail mag naar communicatie@vfcvlaardingen.nl

  Mocht u liever op een andere manier bijdragen als vrijwilliger, dan horen we dat uiteraard ook graag. Er zijn voldoende andere werkzaamheden waarbij uw hulp erg welkom is. Hou de site in de gaten.

  Met sportieve groet,
  Vrijwilligers VFC

rfwbs-slide