• Kwekkertjes

 • De allerjongste voetballertjes van VFC heten, niet geheel toevallig, de Kwekkertjes. Deze 4 en 5-jarige talenten kunnen nog niet in competitieverband wedstrijdjes spelen, maar kunnen natuurlijk wel al beginnen met trainen. En waar is dat leuker dan bij VFC?

  Spelenderwijs kunnen zij bij de trainingen vertrouwd raken met het spelletje, balgevoel opdoen en leren omgaan met medespelertjes. Uiteraard zorgen onze trainers ervoor dat de Kwekkertjes veel plezier hebben bij de trainingen.

 • Kwekkertjes
 • De Kwekkertjes trainen iedere woensdag tussen 14.45 uur en 15.45 uur op het kunstgras. De trainingen worden gegeven door Mariska Tieben, Maarten Boender, Patricia van der Slot en Annemieke Bot.

  De trainingen starten in september en eindigen in mei, waarbij tijdens de winterstop van begin december tot eind februari niet getraind wordt.

  Aan het eind van het seizoen, als alle Kwekkertjes al de nodige voetbalvaardigheden hebben aangeleerd, wordt deelgenomen aan een aantal toernooien. Hoogtepunt is natuurlijk ons eigen toernooi op hemelvaart, het 'kwekkertjes toernooi'.

  Als de Kwekkertjes nog steeds enthousiast zijn over voetballen kunnen zij daarna, als ze oud genoeg zijn, doorstromen naar de JO8-pupillen van VFC. En anders blijven ze nog lekker een jaar een Kwekkertje. 

  Interesse? Stuur dan gerust een e-mail naar Annemiek Bot: ledenadministratie@vfcvlaardingen.nl

rfwbs-slide