• Kwekkertjes en JO7

 • De allerjongste voetballertjes van VFC heten, niet geheel toevallig, de Kwekkertjes. Deze 4- en 5-jarige talenten kunnen nog niet in competitieverband wedstrijdjes spelen, maar kunnen natuurlijk wel al beginnen met trainen. En waar is dat leuker dan bij VFC?

  Het doel is om de kinderen op speelse wijze in aanraking te laten komen met voetbal waarbij zij uitgedaagd worden om in spelvormen hun balbehandeling te verbeteren. Hierbij staat zelfvertrouwen en plezier centraal. Als de Kwekkertjes nog steeds enthousiast zijn over voetbal kunnen zij doorstromen naar de JO7-pupillen van VFC.

 • Testje met een Callout tekst / banner

   

  De JO7 traint op het zelfde vertrouwde veld als de Kwekkertjes en worden door de zelfde trainers getraind op de zelfde tijd. In de JO7 proberen we het kind persoonlijk nog verder te ontwikkelen waarbij omgaan met winst en verlies een grote uitdaging is. Wanneer het kind eraan toe is, wordt er ook op zaterdag competitie gespeeld in 4 tegen 4 partijtjes met leeftijdsgenoten in de regio.

  De Kwekkertjes en JO7 trainen iedere woensdag van 15.30 uur tot 16.30 uur op het kunstgras. De trainingen worden gegeven door Patricia en Annemieke en zij worden ondersteund door studenten.

  De trainingen starten in september en eindigen in mei, waarbij tijdens de winterstop van begin december tot eind februari niet getraind wordt door de Kwekkertjes.

  Interesse? Stuur dan gerust een e-mail naar: ledenadministratie@vfcvlaardingen.nl of naar Kwekkertjes@vfcvlaardingen.nl.

  Met vriendelijke groet,

  Annemieke 
  Trainer Kwekkertjes & JO7

 • Kwekker Jeugd Events

  In de zomer van 2022 is "Kwekker Jeugd Events" opgericht. Zij organiseren events voor alle jeugdteams, verspreid over het jaar. Denk aan toernooien tijdens (school)vakanties, sinterklaasfeest en de strandtraining. Zij zijn er ook om teams te helpen met het organiseren van eigen events bij VFC, zodat bijvoorbeeld gebruik kan worden gemaakt van de kantine en er geen overlap is met andere activiteiten. Het events team is te bereiken via jeugdevents@vfcvlaardingen.nl.

rfwbs-slide