• Lid van Toernooicommissie

 • Toernooien horen bij een voetbalseizoen. Bijna alle jeugdteams hebben (vooral aan het einde van het seizoen) een uit- en thuistoernooi.

  Deze thuistoernooien zijn ook vanuit financieel oogpunt van belang voor VFC. Veel mensen op het park waardoor de omzet in de kantine een piek kent. Goed voor de club dus.

  Voor de thuistoernooien zijn we op zoek naar een groep mensen (4 tot 8 personen)

  Op dit moment zijn er 3 tot 4 toernooien:
  * Koek & Zopie toernooi – onderling toernooi voor de Jeugd (alle leeftijden)
  * Internationaal toernooi – 2 daags toernooi met teams uit verschillende landen – tegenwoordig het Jaap Jongejan toernooi
  * G-toernooi – aan het einde van het seizoen een toernooidag voor G-teams
  * Schoolvoetbaltoernooi – ook VFC is 1 van de verenigingen waar schoolvoetbaltoernooi gespeeld wordt (in samenwerking met Vlaardingen in beweging)

  Wat wordt er van je gevraagd?
  - Indelen teams en bepalen speelschema
  - Aanwezig op toernooidag
  - Speaker zijn op toernooidag
  - Drinken klaarzetten voor alle teams
  - Prijzen klaarzetten voor alle team
  - Informatie delen met deelnemende teams
  - Scheidsrechters indelen voor speelschema
  - Uitslagen bijhouden en verwerken
  - Prijsuitreiking verzorgen
  - Financiële afhandeling (prijzen, eventuele inkoop van winterproducten (worst, erwtensoep, chocomelk) voor Koek & Zopie)
  - Terrein opruimen

  Inschatting is dat je met een groep van 4 tot 8 personen maximaal 16 uur kwijt bent per toernooi (uitzondering is Schoolvoetbaltoernooi).

  Voor Jaap Jongejan toernooi zijn nog aanvullende taken die ingevuld moeten worden. Zo wordt er ook een loterij gehouden met prijzen (kan in samenwerking met Vrienden van VFC) waar de opbrengst naar goed doel gaat. Het contact met de buitenlandse teams en eventueel hen helpen bij vragen.

  De commissie is in de nieuwe structuur ingedeeld binnen de sectie nevenactiviteiten, maar vraagt veel overleg met de andere jeugdsecties. Plannen, organiseren en communiceren zijn zaken die jou aanspreken. Meld je aan bij jeugdzaken@vfcvlaardingen.nl

rfwbs-slide