• Lid worden

  Leuk dat u er over denkt om lid te worden van VFC!
  Hieronder leest u alle informatie over het lidmaatschap.

  Aanmelden
  Het gehele seizoen door kunnen nieuwe spelers zich aanmelden bij VFC. Het aanmelden dient u digitaal te doen via deze link aanmeldingsformulier op deze website. Op het aanmeldingsformulier vult u de benodigde gegevens in. Vanaf 12 jaar behoort ook een pasfoto aangeleverd te worden. De digtale pasfoto mailt u naar ons. De betaling van de contributie dient via automatische incasso te worden voldaan. Dit doet u ook via het aanmeldingsformulier op deze website. Zorg dat alles goed is ingevuld zodat de aanmelding snel kan plaatsvinden. Niet goed ingevulde gegevens betekend geen inschrijving.
  Klik hier voor het aanmeldingsformulier.

  Let op! Kom je van een andere vereniging en wil je je overschrijven naar VFC? Klik dan eerst hier.

  Proeftraining
  Na contact met de jeugdcommissie zal de speler enkele proeftrainingen kunnen volgen voordat hij ingedeeld wordt in een team (indien mogelijk). De proeftraining vindt plaats bij een regulier elftal om te bepalen in welk elftal het nieuwe lid geplaatst kan worden. Toezeggingen worden niet gedaan. Het kan zijn dat er geen plek is op het niveau waar het kind zou kunnen spelen. Er kan dan gekozen worden om op de wachtlijst geplaatst te worden. De teamindeling wordt bepaalt door de jeugdcommissie in samenspraak met de coördinatoren, leiders en trainers.

  Contributie seizoen 2019-2020
  Senior:                                     € 230,-
  Junior (JO19, JO17, JO15):        € 185,-
  Junior (G):                                € 185,- (betalen geen vrijwilligersbijdrage)
  Pupil (JO13, JO12, JO11, JO10): € 170,-
  Pupil (JO9, JO8):                       € 160,-

  Pupil (JO7) die gaan voetballen: € 160,-
  Kwekkertje (JO7, JO6):              €  70,- (betalen geen vrijwilligersbijdrage)

  Begunstiger:                             €  75,-
  Geeltjeslid:                               €  12,50

  VFC int de contributie via automatische incasso. Je kunt kiezen voor betaling in 1 keer per 1 september of betaling in 3 termijnen (1 september, 1 december en 1 maart). 

  Vrijwilligersbijdrage
  Ieder spelend lid (met uitzondering van een G-junior of Kwekkertje) betaalt per seizoen een vrijwilligersbijdrage van € 30,-. Deze vrijwilligersbijdrage wordt voor gezinnen met meerdere leden slechts éénmaal in rekening gebracht.

  Voor leden die vrijwilligerswerk verrichten, is de bijdrage van vorig seizoen gereserveerd en zij betalen derhalve dit seizoen geen vrijwilligersbijdrage.

  Betalingsregeling
  Als er sprake is van betalingsproblemen, kan er eventueel een regeling getroffen worden. Neem daarvoor contact op met penningmeester van VFC (penningmeester@vfcvlaardingen.nl). Ook bieden de gemeenten Vlaardingen, Schiedam en Maassluis vanaf 1 maart 2017, middels het Jeugdsportfonds, een mogelijkheid u te ondersteunen als er sprake is van een laag inkomen. Wilt u een gesprek of uitleg, dan kunt u zich wenden tot ledenadministratie@vfcvlaardingen.nl. Uiteraard blijft uw privacy gewaarborgd.

  Voor Senioren is er het Volwassenenfonds. Het Volwassenenfonds betaalt de contributie en de deelnemer gaat aan de slag met een activiteit naar keuze. Meer informatie? Check www.volwassenenfonds.nl en ontdek of je in aanmerking komt. Als je in aanmerking komt en je wilt een regeling treffen, geef dat dan ook door aan penningmeester@vfcvlaardingen.nl. 

  Bankgegevens VFC
  Bank   : ING
  Reknr. : NL64 INGB 0001449 600 
  T.n.v.  : Vlaardingsche Football Club

rfwbs-slide