• Lid worden en contributies

  Welkom bij VFC!

  Wat leuk dat u er over denkt om lid te worden van VFC!
  Hieronder leest u alle informatie over het lidmaatschap en de contributies. 

  Aanmelden
  Het gehele seizoen door kunnen nieuwe spelers zich aanmelden bij VFC. Het aanmelden dient u digitaal te doen via de link onderaan dit bericht. Vult u alstublieft alle vragen goed in, dan kunnen wij de aanmelding sneller afhandelen. Per mail ontvangt u een bevestiging van uw aanmelding. 

  Na de aanmelding zullen we contact opnemen om te zien in welk team uw kind (in geval van een jeugdspeler) eventueel een proeftraining kan doen. Ook kunnen we dan laten weten of er plek is in de leeftijdsgroep waar de speler volgens het geboortejaar geplaatst zou moeten worden. 

  Na de proeftrainingen en op basis van beschikbaarheid zullen we laten weten in welk team uw kind kan gaan spelen.

  Ben je geen jeugdspeler? Dan kan aanmelden ook via de link onderaan de pagina. Ook dan nemen we contact met je op en in overleg kunnen we bespreken wat de mogelijkheden zijn op basis van beschikbaarheid. 

  Contributie seizoen 2024-2025

  Senior                                    

  € 245,-

  Junior (JO19, JO17, JO15, JO14)     

  € 200,-

  Junior (G)

  € 200,- (betalen geen vrijwilligersbijdrage)

  Pupil (JO13, JO12, JO11, JO10)

  € 185,-

  Pupil (JO9, JO8)

  € 175,-

  Pupil (JO7- voetballend)

  € 105,-

  Kwekkertje (JO7, JO6)                

  € 80,- (betalen geen vrijwilligersbijdrage)

  Begunstiger 

  € 75,-

  Geeltjeslid

  € 12,50

  Vanaf seizoen 2023 - 2024 int NIKKI namens VFC de contributie. Je kunt kiezen voor betaling in 1 keer of in 10 termijnen. Meer informatie over NIKKI kunt u vinden op hun website: https://www.nikki.nl/ en op deze link.

  Vrijwilligersbijdrage
  Ieder spelend lid (met uitzondering van een G-junior of Kwekkertje) betaalt per seizoen een vrijwilligersbijdrage van € 40,-. Deze vrijwilligersbijdrage wordt voor gezinnen met meerdere leden slechts éénmaal in rekening gebracht.

  Voor leden die vrijwilligerswerk verrichten, is de bijdrage van vorig seizoen gereserveerd en zij betalen derhalve dit seizoen geen vrijwilligersbijdrage.

  Betalingsregeling
  Als er sprake is van betalingsproblemen, neem dan contact op met NIKKI via contributie@nikki.nl. Ook bieden de gemeenten Vlaardingen, Schiedam en Maassluis vanaf 1 maart 2017, middels het Jeugdfonds Sport & Cultuur Zuid-Holland, een mogelijkheid u te ondersteunen als er sprake is van een laag inkomen. Wilt u een gesprek of uitleg, dan kunt u zich wenden tot ledenadministratie@vfcvlaardingen.nl. Uiteraard blijft uw privacy gewaarborgd.

  Voor Senioren is er het Volwassenenfonds. Het Volwassenenfonds betaalt de contributie en de deelnemer gaat aan de slag met een activiteit naar keuze. Meer informatie? Check www.volwassenenfonds.nl en ontdek of je in aanmerking komt. Als je in aanmerking komt en je wilt een regeling treffen, geef dat dan ook door aan ledenadministratie@vfcvlaardingen.nl

  Bankgegevens VFC
  Bank   : ING
  Reknr. : NL64 INGB 0001449 600 
  T.n.v.  : Vlaardingsche Football Club

rfwbs-slide