• Nieuwe sponsoren verbinden zich aan de VFC zaterdag selectie

  6 sep 2019
 • Vlaardingen – JGK Ravenstijn en VFC hebben overeenstemming bereikt over het hoofdsponsorschap van de zaterdag selectie. De Vlaardingse betonboor gigant en de kersverse zaterdag derdeklasser beginnen aan een missie om samen VFC zaterdag naar een hoger plan te tillen.

  Jorn van der Bie, voorzitter van de 'Vrienden van VFC', is blij met de samenwerking. “We kennen Dick (Ravenstijn, red) al langer. Dick is al jaren fervent supporter van VFC. Niet alleen op sponsor gebied betekent hij veel voor ons maar ook heeft hij met zijn kennis als ondernemer een absolute meerwaarde en denkt hij volop mee met de ontwikkelingen van VFC. Een betrokken sponsor voor heel de vereniging.”

  Naast JGK Ravenstijn, kunnen we met trots melden dat er een nieuwe subsponsor de VFC zaterdag selectie gaat ondersteunen. Aannemersbedrijf F. Willemse uit Schiedam zal de komende seizoenen verbonden zijn aan de zaterdag selectie. Zij zullen op de achterzijde van het shirt te zien zijn.

  Daarnaast ook heugelijk nieuws over één van onze andere subsponsoren. VFC kan melden dat Café de Peper weer het vertrouwen in de zaterdag selectie heeft uitgesproken en de samenwerking heeft verlengd. De sponsor van het eerste uur is zeer tevreden over de ontwikkeling die de VFC zaterdag selectie de afgelopen 2 seizoenen heeft doorgemaakt met als hoogtepunt het kampioenschap in de vierde klasse E van afgelopen seizoen.

  Als laatste kunnen we melden dat de VFC zaterdag selectie opnieuw zal fungeren als maatschappelijk partner van Bike4Parkinson voor de komende seizoenen. Oer-VFC'er Ed van Mil lijdt sinds enkele jaren aan de ziekte Parkinson en zamelt met enkele VFC vrienden geld in voor de strijd tegen deze ziekte. VFC wil via deze weg aandacht vragen voor Bike4Parkinson.

  We bedanken JGK Ravenstijn, Aannemersbedrijf F. Willemse, Café De Peper en Bike4Parkinson voor het vertrouwen in VFC en we kijken uit naar een mooi nieuw seizoen.

  Nieuwe sponsoren verbinden zich aan de VFC zaterdag selectie