• Beste leden,

  2020 is tot nu toe een bijzonder jaar! Veel maatregelen zorgen ervoor dat ook het voetballeven voor een groot deel stil ligt. Ook de gezelligheid en de sociale momenten moeten we missen op onze zaterdag of zondag. Wij hopen dat we elkaar weer snel mogen zien langs de lijn of in de kantine.

  Ook onze jaarlijkse Nieuwjaarsreceptie zal begin 2021 niet plaatsvinden, zoals het er nu naar uitziet. Maar niet getreurd! Wij hebben een prachtig alternatief!

  Om 2021 goed af te trappen organiseren we samen met de Vrienden van VFC de Nieuwjaarsloterij! Een gezellig online moment waarbij u kans maakt op fantastische prijzen. Veel van de prijzen worden aangeboden door bekende sponsors – de Vrienden van VFC -, maar ook door ondernemers die ons met plezier steunen met deze loterij.

  Wat dacht u van een bon om je auto te wassen, een tegoedbon voor een heerlijke pizza, een high tea, een bierpakket, bonbons en nog veel meer! Voor ieder wat wils. Er zijn liefst meer dan 65 prijzen te verloten.

  Hoe werkt het?
  · Hieronder vult u uw gegevens in en laat u weten hoeveel loten u wilt kopen. Een lot kost € 5,-.
  · Na verzenden ontvangt u binnen enkele dagen een bevestiging met een betaalverzoek en uw lotnummer(s) per mail.
  · Zodra wij uw betaling binnen hebben, noteren wij uw gemailde lotnummer(s) achter uw naam.
  · Op 2 januari trekken wij de lotnummers in een livestream op Facebook. Tijdstip: 16 uur

  Met uw aankopen geeft u VFC een financieel steuntje in de rug. Alle inkomsten zullen aan de jeugdopleiding worden besteed. U kunt dan denken aan materiaal, kleding of een leuke activiteit.

  Spelregels:
  · U kunt uw loten tot woensdag 30 december 2020, 12 uur bestellen.
  · Alle betalingen moeten voor 2 januari 16 uur binnen zijn.
  · Prijzen kunnen niet geruild worden voor een geldbedrag of voor iets anders bij de ondernemers.
  · Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Wij informeren de prijswinnaars en zorgen dat de gewonnen prijs bij de winnaars komt.

  Wij hebben er zin in! U doet ook mee?

 • Nieuwjaarsloterij VFC

 • De nieuwjaarsloterij van VFC wordt mede mogelijk gemaakt door:

rfwbs-slide