• Mo Boukhidous en Heleen Bosscha
  Deze maand aandacht voor twee totaal verschillende vrijwilligers. Bewust bij elkaar gezet.
  Mo Boukhidous is een veelvraat vrijwilliger. Mo kan alles en doet ook alles: barmedewerker, zonodig in de keuken actief, grens- en scheidsrechter, ondersteuner bij zondag 1. En er is vast nog wel iets vergeten. Mo is van alle markten thuis. Dat is voor VFC natuurlijk onbetaalbaar zo’n kracht. En het fijne van Mo is dat je altijd een beroep op hem kan doen. Als we in nood zijn vanwege plotselinge afzeggingen, dan is hij, indien mogelijk, de reddende engel. Kortom een goudhaantje voor de club. Valkuil is bij vrijwilligers als Mo, dat we overvragen. Bij elke vacature, maakt niet uit wat, wordt er al gauw geroepen: heb je Mo al geprobeerd? Uitkijken dus, we willen nog heel lang van Mo genieten.
  Zo blij als we met Mo zijn, zijn we ook met Heleen Bosscha. Heleen is op woensdagmiddag van 18-19 uur achter de bar aanwezig, geholpen door haar zoon, om de aanwezige ouders van een drankje te voorzien. Heleen verzaakt nooit. En dat maakt het juist zo fijn. Het is “maar” een uurtje. Hoewel Heleen altijd nog even doorgaat, alles aanvult totdat de dienst wordt overgenomen. Een geweldige vrijwilliger waarop je altijd kan vertrouwen.
  Bewust zijn Mo en Heleen bij elkaar gezet. Dit om aan te geven dat het aantal uren in feite niet belangrijk is. Nee, de bereidheid om iets voor de club te doen ongeacht hoeveel is zo belangrijk. En natuurlijk ook het plezier dat je daaraan beleeft is van meerwaarde. Hoe meer Helenen we hebben, hoe meer we de Mo’s in de club kunnen ontlasten. En een uurtje kan iedereen toch wel in zijn drukke agenda blokken voor VFC.
  Over agenda gesproken.
  VERVALLEN (Nieuwe datum volgt!): Zaterdag 22 april wil het bestuur de jaarlijkse vrijwilligersdag organiseren.
  Vanaf 16 uur zal er weer gezorgd worden voor een gezellige bijeenkomst met een hapje en een drankje.
  Voor de supporters van zondag 1 is er een toetje. Zondag 1 speelt die zaterdagavond tegen het ambitieuze RBC uit Roozendaal.
  Noteer deze datum: zaterdag 22 april 2023.
rfwbs-slide