• Wil den Hamer en Joke van de Graaf.
    Het is een goed gebruik dat bij de thuiswedstrijden van onze twee standaardteams, zaterdag 1 en zondag 1, VFC gastheer is voor de bezoekende vereniging. Vooraf aan de wedstrijd komen dan bestuursleden en de scheidsrechter in de bestuurskamer om onder het genot van een kopje koffie met elkaar kennis te maken. Na afloop van de wedstrijd wordt er wat nagepraat. Er worden wat snacks op tafel gezet en de bestuurskamer vult zich met vaak nog de trainers en ook zijn onze sponsors van harte welkom. Kortom het is een uurtje gezellig nababbelen.

    Onze gastvrouwen zorgen ervoor dat VFC zich van zijn beste kant laat zien: een sportieve gastvrije vereniging.
    Wil den Hamer is op zondag sinds mensenheugenis de lieve mevrouw zoals de gasten vaak zeggen die ervoor zorgt dat er aan niets ontbreekt. Dit jaar voor het eerst zonder Bram en dat vindt Wil nog heel moeilijk. Begrijpelijk. Maar anderzijds geeft het ook veel plezier en afleiding.
    Vanaf het moment dat VFC ook een Zaterdag1 team in competitie heeft, vervult Joke van de Graaf met veel toewijding haar rol als gastvrouw. Ook Joke heeft de gave het mensen naar de zin te maken en de gasten het VFC dna te laten ervaren.

    VFC is dankbaar op twee van zulke vaste waarden te kunnen rekenen. Lijkt het je leuk om een keer als gastvrouw of gastheer mee te draaien, een extra handje is altijd fijn. Het is een leuke en ontspannende manier om je voor VFC in te zetten.

rfwbs-slide