• VLAARDINGEN – Het seizoen 2020-2021 is een bijzonder seizoen geweest. Veel maatregelen zorgden ervoor dat het voetballeven voor een groot deel stil lag. De gezelligheid en de sociale momenten hebben we voor het grootste gedeelte moeten missen op onze zaterdag en zondag. Zo ook de activiteiten die elk seizoen mogelijk gemaakt worden samen met de Vrienden van VFC. 

  Naast dat het voetbal stil komt te liggen en kantines worden gesloten krijgen ook enkele Vrienden van VFC het zwaar te verduren. Vrijwel alle Vrienden van VFC kunnen in deze moeilijke periode gelukkig de club trouw blijven. Aad´s broodjescorner verlengt zelfs het sponsorcontract met VFC. Aad’s broodjescorner is een prominente partner van de club en dan juist nu het contract verlengen is het mooiste cadeau wat VFC in deze tijd kan krijgen.

  Aan het begin van het seizoen 2020-2021 begroeten we een aantal nieuwe vrienden bij de Vrienden van VFC. Euro Forwarding BV treedt toe als nieuwe subsponsor van de Zondagselectie. Samen met het Delta Hotel zal Euro Forwarding BV de komende seizoenen fier op het shirt staan bij de Zondag Kwekkers.

  Bowlingcentrum Dok’99, DON opleidingen, Fernhout Fysiotherapie, Reddy Keukens, Stoffeerderij de Walrus en van Driel Makelaardij zullen VFC eveneens de komende seizoenen ondersteunen. Allen hebben zich ondanks deze moeilijke periode aan de club verbonden als Vriend van VFC.

  Graag willen wij Bowlingcentrum Dok’99 een extra hart onder de riem steken. Naast dat het bowlingcentrum lange tijd de deuren gesloten moest houden vanwege de covid maatregelen, breekt er eind 2020 brand uit in het bowlingcentrum. De schade is nog steeds aanzienlijk, voorlopig kunnen de deuren bij nog niet open. We wensen Dok’99 sterkte voor de komende tijd.

  Dit seizoen hebben de Vrienden van VFC ondanks de maatregelen toch enkele initiatieven kunnen ondersteunen.

  • Bij aanvang van het seizoen 2020 – 2021 worden ruim 40 teams voorzien van nieuwe voetbalshirts. Nog steeds zijn niet alle teams voorzien van een shirtsponsor. Al vanaf €250,00 per seizoen kunt u teamsponsor worden!
  • Dit seizoen zijn diverse materialen voor de keeperstrainers aangeschaft.
  • Door de corona maatregelen is VFC genoodzaakt extra trainingsmaterialen aan te schaffen. Deze trainingsmaterialen zijn compleet bekostigd door de Vrienden van VFC.
  • Scoren, wie wil dat nou niet? En dit seizoen kunnen de leden van VFC dat doen in spiksplinter nieuwe doeltjes! Ook de aanschaf van deze nieuwe doeltjes is mogelijk gemaakt door de Vrienden van VFC.
  • Zo is er onze Kwekker Senna Ravenstijn. Deze topper is een actie gestart om €5000,- op te halen voor het Prinses Maxima Centrum Kinderoncologie. Uiteindelijk weet deze topper door vele donaties van Kwekkers en niet-Kwekkers, maar liefst €20.252,24 op te halen.
  • De Vrienden van VFC organiseren een Nieuwjaarsloterij om VFC een financieel steuntje in de rug te geven in deze moeilijk tijd. Er zijn meer dan 65 mooie prijzen beschikbaar gesteld door de Vrienden van VFC, er worden meer als 250 loten verkocht. De opbrengst komt ten goede aan de jeugdopleiding van VFC.
  • Daarnaast is er de jaarlijkse Oud en Nieuw actie. Via VFC kunt u oliebollen en appelbeignets kopen van Vriend van VFC Bakkerij Klootwijk. Ook de opbrengst van deze jaarlijkse actie komt ten goede aan de Vrienden van VFC.
  • In samenwerking met Fernhout Fysiotherapie wordt Cool2BFit georganiseerd bij VFC. Een groepsles met verschillende sport en spel activiteiten om kinderen met boven gezond gewicht kennis te laten maken met verschillende sporten en te laten ervaren dat bewegen echt leuk is. Een mooi voorbeeld hoe de club en sponsor samen een maatschappelijk probleem proberen aan te pakken.

  Vriend van VFC worden?
  Het komende seizoen hopen de Vrienden van VFC opnieuw het Vriendenbestand uit te breiden met sponsors. Benieuwd hoe wij als VFC een win-win situatie kunnen creëren voor u als sponsor? Bekijk de mogelijkheden op de website: www.vriendenvanvfc.nl. Óf neem contact op: sponsoring@vfcvlaardingen.nl

  Meer informatie vindt u ook op onze website:
  Sponsorbrochure: www.vriendenvanvfc.nl/sponsorbrochure/
  Vriend worden?: www.vriendenvanvfc.nl/vriend-worden/
  Overige sponsor mogelijkheden: www.vriendenvanvfc.nl/overige-sponsor-mogelijkheden/

rfwbs-slide