• Beste leden, ouders en verzorgers,

  Helaas zijn er afgelopen dinsdag opnieuw nieuwe maatregelen aangekondigd die onze club hard raken.

  - Geen wedstrijden meer (ook geen oefenwedstrijden), voor zowel jeugd als seniorenteams
  - Alleen trainen voor alle spelers onder de 18 jaar
  - Seniorenteams mogen ook niet meer met hele groep bij elkaar trainen, alleen in groepjes van 4 met 1,5 meter afstand.

  Wij zijn trots op iedereen die nauw bij onze club betrokken is. De inzet die door velen is geleverd om onze club volgens de richtlijnen te laten draaien, is geweldig. De manier waarop de poortwachters, Jeugdcommissie en de Corona commissie de laatste weken keihard hebben gewerkt om de club draaiende te houden, is van onschatbare waarde voor de club. Ook complimenten voor het begrip bij alle ouders om met slechts een paar ouders de teams te begeleiden naar de uitwedstrijden.

  De komende 4 weken gaat het ons ook weer lukken!

  Om toch wat extra te kunnen bieden en zaterdag als voetbaldag toch levend te houden hebben we besloten dat de jeugdteams op zaterdag óf extra kunnen trainen óf een onderlinge wedstrijd kunnen spelen.

  Per geleding is er een tijdvak bepaald.
  Schema 17 oktober:

  Als teams een extra training óf onderlinge wedstrijd willen plannen op een zaterdag, zal de trainer dit moeten aanvragen via de coördinator. Deze zal het schema maken voor elke zaterdag en de teams bevestigen of het lukt of niet. Je kunt dus niet zonder aanmelden op zaterdag komen.
  Een team mag alleen komen spelen of trainen als de trainers aanwezig zijn als begeleiding.
  Elke week zullen we een nieuw schema plaatsen op de website.

  Als een team extra traint of een onderlinge wedstrijd speelt, vragen wij het betreffende team een ouder als poortwacht te leveren. De poortwacht heeft als taak ervoor te zorgen dat er geen ouders of andere bezoekers het terrein opkomen. Dit mag helaas nog niet. Bij het aanmelden van trainen of onderlinge wedstrijd ook meteen aan de coördinator doorgeven welke ouder er bij de poort kan staan. De jeugdcommissie zal ook aanwezig zijn.

  Voor de JO19 geldt dat wij als VFC de richtlijnen van KNVB en NOC*NSF volgen. Zij geven aan dat JO19 als geheel mogen blijven trainen, dus ook de spelers die momenteel al 18 jaar zijn.

  De seniorenteams mogen ook blijven trainen maar zullen hun team in groepen van 4 moeten verdelen. Er mogen GEEN partijtjes gespeeld worden want de 1,5 meter moet echt worden aangehouden, ook op het veld. De groepen van 4 blijven de gehele training dezelfde groepen van 4. Mocht je willen trainen, laat dan even per mail weten hoe je dit gaat aanpakken. Je trainingsplan kun je mailen naar senioren@vfcvlaardingen.nl. Zij laten je dan weten of het akkoord is.

  Ook de G-teams kunnen blijven trainen. Zij splitsen hun groep. De ene week traint de G1, de andere week de G2. Ook zij trainen in groepen van 4. Heel fijn dat ook deze groep spelers actief kan blijven bij VFC!

  Voor alle trainingen geldt nog steeds:
  - Kom in je trainingskleding naar VFC
  - Kleedkamers zijn nog steeds dicht, nu ook voor de Seniorenteams!
  - Kantine blijft nog gesloten
  - Als je gezondheidsklachten hebt, blijf je thuis
  - Als iemand uit je gezin ziek is, blijf je ook thuis
  - Houd voldoende afstand
  - Nies en hoest in je elleboog

  Het is jammer dat we deze 4 weken op deze manier moeten invullen. Laten we er met elkaar het beste van maken en genieten van de momenten op het veld.💪💪

  Voor nu: Hou vol, blijf gezond en zorg voor elkaar!

rfwbs-slide