• Wereldkampioen straatvoetballer Nasser El Jackson geeft zaterdag 19 november het startschot van de VFC-pupillen voetbalplaatjes actie op winkelcentrum van Hogendorpkwartier!

  Het grote plein op winkelcentrum van Hogendorpkwartier is de locatie waar Nasser El Jackson een demonstratie Panna Knock Out geeft. Bij een Panna Knock Out is je tegenstander verslagen als je de bal tussen zijn benen door speelt. Balgoochelaar Nasser doet dit zó slim en snel, met adembenemende technieken, dat je je ogen niet zult geloven! Met zijn techniek zal hij de bezoekers wegwijs maken in de wereld van het straatvoetbal.

  Van 19 november tot en met 31 december 2022 kunnen de voetbalplaatjes van de jeugdspelers van VFC bemachtigd worden bij aankopen in de winkels van winkelcentrum van Hogendorpkwartier. Dat deze actie gelijktijdig begint met het WK voetbal in Qatar zal niemand ontgaan zijn!

  Test je voetbalkwaliteiten bij Nasser!

  De Panna Knock Out duurt van 12.00 tot 14.00 uur. In deze tijd kan jij in de kooi proberen Nasser te verslaan, maar let op, sluit je benen want voordat je het weet…. Panna!!!

  Iedereen is welkom om de voetbalkunsten van deze wereldkampioen te bekijken.
  Deze happening vindt plaats op het plein van het winkelcentrum van Hogendorpkwartier.

  VFC-pupillen kunnen alvast het plaatjes boek ophalen!

  We nodigen de VFC-pupillen elftallen JO7 t/m JO13 van VFC om vanaf 11.45 uur hun VFC-plaatjesboek op te komen halen op het winkelcentrum. Je krijg direct 2 pakje voetbalplaatjes mee als start.

  Voor pupillen spelers die niet in de gelegenheid zijn om het VFC-pupillen voetbalplaatjes boek op te halen, geen probleem, deze zijn later bij VFC te verkrijgbaar.

  Deze unieke voetbalplaatjes actie is mogelijk gemaakt is door de winkeliers van winkelcentrum van Hogendorpkwartier, voetbalvereniging VFC Vlaardingen en het Ondernemersfonds Vlaardingen.

rfwbs-slide