• Speel mee en steun VFC!

  3 aug 2019
 • Laat zien dat jij écht verstand hebt van voetbal. Nog meer dan Erik, Mark en Jaap.

  Stel iedere week jouw winnende team samen en maak 16 speelronden kans op €200 voor jezelf en VFC. Eindig je in de eindklassering in de top 5 maak je ook nog eens kans op diverse leuke prijzen!
  Alle managers spelen mee in de algemene ranglijst. Ook speel je mee in de subleague van VFC. Daarnaast kan je ook nog jouw eigen subleague opstarten om een onderlinge competitie te spelen met vrienden, familie of collega’s.

  FFF-manager begint als de Eredivisie begint op 2 augustus, maar de puntentelling voor de speelronden en het algemeen klassement gaat pas in vanaf 30 augustus. De eerste vier speelronden van de Eredivisie kun je wennen aan het spel. De tijden voor het sluiten van de deadline zijn gelijk aan die van de speelronden. Zorg er dus voor dat je jouw definitieve elftal op tijd samenstelt. De spelregels kunt u hier vinden.

  Registreer je snel op het FFF platform (kosten: €9,99), want daarmee keert er direct €2,50,- terug naar VFC. De registratie is alleen geldig bij een volledige en correcte invulling.

  FFF manager is ontwikkeld door Tim Gudde en Jesper Gudde, spelers van de zondag selectie van VFC.