• Sponsor worden

 • VFC is de oudste vereniging van Vlaardingen, en historisch gezien dan ook onlosmakelijk verbonden aan deze stad. VFC beschikt over een hypermodern sportcomplex en is met meer dan 1000 leden de grootste voetbalvereniging van Vlaardingen. Het is een club met zowel hoge sportieve ambities, als een (h)echte familieclub.
  Het eerste team  zondag speelt 2e klasse, het eerste team zaterdag speelt 4e klasse. Ook de selectie teams van de jeugd spelen op hoog amateur niveau, zo spelen de JO19 en JO17 van VFC op divisie niveau.

  Interessante doelgroep
  Onze leden en hun achterban vormen een interessante doelgroep voor bedrijven en instellingen die op een ongedwongen, sportieve manier met hen in contact willen komen.
  Wie VFC sponsort, doet een goede zaak voor het eigen bedrijf en de club. Sponsoring betekent voor uw bedrijf en voor VFC een win-win-situatie. U kunt uw bedrijf en activiteiten onder de aandacht brengen van een belangrijke doelgroep. En u helpt onze vereniging om haar kwaliteit op sportief en facilitair gebied verder te verbeteren.
  Sponsoring wordt ingezet om onze ambities op het gebied van de teams en accomodatie te realiseren èn om de breedtesport te ondersteunen.
  Reclame uitingen voor uw bedrijf kunnen we tonen op onze TV's in de kantine, op onze website, in de Voetbal App, in de diverse toernooiboekjes en natuurlijk via vlaggen, borden of op doeken bij de velden. Maar u kunt ook shirt- of balsponsor worden.

  Enthousiast geworden om sponsor te worden bij VFC? Klik op onderstaande .pdf voor de uitgebreide mogelijkheden! Of neem contact met ons op! sponsoring@vfcvlaardingen.nl

 • Sponsorpaketten
 • Sponsorpakketten

 • Sponsor worden?