• Steun onze sponsor: Delta Hotel

  5 apr 2020
 • Tijdens de coronacrisis zijn er verschillende bedrijven die het moeilijk hebben. De Vrienden van VFC willen daarom de komende tijd verschillende sponsors van VFC in het zonnetje zetten en hen zo een steuntje in de rug geven.

  Delta Hotel
  Het Delta Hotel is al jaren de gewaardeerde hoofdsponsor van VFC. Onlangs werd het hoofdsponsor contract zelfs met onbepaalde tijd verlengd. Ook het Delta Hotel is getroffen door de coronacrisis.

  Om toch nog van de service van het Delta Hotel te kunnen genieten heeft het Delta Hotel nu verschillende acties:

  • Het Grand Café en de bijbehorende zalen zullen in ieder geval tot en met 28 april gesloten blijven. Maar vanaf 6 april biedt het Grand Café een maaltijd ophaalservice aan. Onderstaand vindt u de folder.
  • Daarnaast kunt u zowel eerste als tweede paasdag een geheel verzorgd paasontbijt laten thuisbezorgen. Onderstaand vindt u de folder. Voor bestellingen kunt u contact op nemen met 010-4345477.
  • Zoekt u een rustige werkplek? Het Delta Hotel is nog wel geopend voor kamerverhuur met roomservice. Hotelkamers zijn tussen 09.00 uur en 18.00 uur te huur om te werken, voor €50,00. Dit is inclusief werktafel, eigen toilet, gratis WIFI, koelkastje op de kamer, koffie en thee faciliteiten, gratis parkeren en natuurlijk het prachtige uitzicht op de Nieuwe Maas. Voor reserveringen en vragen kunt u contact op nemen met 010-4345477 of info@deltahotel.nl
  • Het jubileumboekje 65-jaar Delta Hotel is nog steeds verkrijgbaar aan de receptie voor €7,50.
  • En tenslotte: Deze maand 2=1 jubileumactie! Cadeauvouchers zijn te koop aan de receptie voor High Tea, Shared Sunday Lunch en 3-gangen Kombuis dinermenu. Voor de helft van de prijs.

   

  Het Delta Hotel steunt ons al jaren, maar kan nu onze steun gebruiken!

  Samen Sterk!

  Vrienden van VFC

   

  Steun onze sponsor: Delta Hotel Steun onze sponsor: Delta Hotel 1