• Succesvol seizoen JO8-3...

 • Vlaardingen/Geervliet -
  Afgelopen zaterdag, 18 juni 2022, heeft VFC JO8-3 haar succesvolle seizoen van nóg meer glans voorzien. Het (erg gezellige en goed georganiseerde) 24-uurs toernooi van GHVV'13 in Geervliet was een prooi voor de talenten van trainers Robert en Freek. Met vier overwinningen in evenveel wedstrijden was er geen discussie mogelijk: de beker en de medailles gingen mee naar Vlaardingen
  De beker was uiteraard erg welkom en komt nu bij de andere prijs die het elftal al een tijdje geleden binnenhaalde: de eerste fase van de competitie werd namelijk glansrijk als kampioen afgesloten. Ook de derde fase werd met louter overwinningen afgesloten, al werden hier maar drie wedstrijden gespeeld.
  Het belangrijkste is echter dat dit elftal een enorm gezellig jaar achter de rug heeft. De spelers hebben genoten, de ouders sloten de trainers in de armen en de trainers voelden zich, in hun eerste jaar als trainer, enorm welkom en gewaardeerd.
  Heel veel dank gaat uit naar de ouders, de talenten (Julan, Jane, Rem, Lennox, Luka, Luuk, Mees, Tymo en Jordi) en de club! Hieronder nog een kleine sfeerimpressie van ons seizoen.
  Succesvol seizoen JO8-3... 3Succesvol seizoen JO8-3... 4
  Succesvol seizoen JO8-3...
rfwbs-slide