• Na een langdurig proces is afgelopen zaterdag in de rust van de bekerwedstrijd VFC Zondag de verbintenis tussen TeamWear Concept en VFC officieel getekend. Voorzitter Jan Stijger en Peter Boshuizen van TeamWear Concept zetten hun handtekening onder een contract voor de komende 6 jaar. In de komende seizoenen zal er een geleidelijke transitie plaatsvinden naar JAKO kleding.

  Afgelopen winter werd duidelijk dat de jarenlange samenwerking met Masita en Sporthuis Mart van Dam niet meer gecontinueerd kon worden. Enerzijds omdat Masita geconfronteerd werd met een faillissement en anderzijds dat Henk van Dam gestopt is met zijn winkel. VFC is Henk dankbaar voor de samenwerking. Henk gaat echter niet verloren voor de club. Hij zal zich als voorzitter van de ‘Vrienden van VFC’ blijven inzetten voor de geel-zwarten.

  Vanuit het bestuur werd een ‘kleding-commissie’ geformeerd. Na een zeer uitgebreid en zorgvuldig proces is gekozen voor TeamWear Concept als de ‘officiële’ VFC-leverancier. De belangrijkste argumenten voor deze keuze waren: de aanwezigheid van een echte winkel in Vlaardingen, een geleidelijke overgang naar de nieuwe kleding en de kwaliteit van de JAKO-producten.

  Binnen VFC zal Jaap Jongejan de ‘verbindings-man’ zijn voor alle kledingaangelegenheden tussen VFC en TeamWear Concept. De samenwerking zal de komende tijd steeds nadrukkelijker worden uitgerold binnen de club. Via de ‘sociale media’ zal hier ruchtbaarheid aangegeven worden.

  Namens het bestuur hopen wij na de ondertekening op een mooie samenwerking tussen enerzijds VFC en het team van TeamWear Concept.

  Het bestuur VFC

  image002.jpg

rfwbs-slide