• Verkeersschool De Hoog vervoert dit seizoen de spelers en supporters van VFC (zo) naar uitwedstrijden. De verkeersschool en VFC zijn hiertoe eerder dit seizoen tot een overeenstemming gekomen.

   
  "Naar grote tevredenheid maken we gebruik van de diensten van verkeersschool De Hoog. Verkeersschool De Hoog zorgt er iedere uitwedstrijd voor dat onze supporters deze op een goede manier kunnen bezoeken. Bovendien zijn we ook heel tevreden over het vervoer van VFC (zo)."

   
  Naast dat de Vlaardingse verkeersschool het vervoer naar uitwedstrijden organiseert, zal de Vlaardingse verkeersschool met een reclamebord zichtbaar zijn langs het hoofveld van VFC.

   
  Verkeersschool De Hoog:
  Bij De Hoog je rijlessen volgen is een garantie voor een goede rijopleiding. Zij kennen de kortste en beste weg naar je rijbewijs. Of je nu gaat voor een auto- motor- of vrachtrijbewijs, met De Hoog kom je er. Volg de route op de site en maak een keus uit het ruime aanbod.Bij Verkeersschool De Hoog onderscheiden ze zich door de rijlessen op de persoon aan te passen. Voor hen ben jij geen nummer. Zij richten de lessen dusdanig in, dat jij je niet onzeker hoeft te voelen in het verkeer.

  www.de-hoog.nl

  Verkeersschool De Hoog vervoers partner VFC
rfwbs-slide